Servicii – acoperisuri constructii firma

montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

Echipa noastră de profesioniști in montarea acoperisurilor va livra un proiect perfect, ridicându-se și la cele mai înalte așteptări și standarde.

measure

Masuratori

si consultanta

Lăsați totul în seama noastră. Echipa noastră se va ocupa de măsurătorile necesare și vă va oferi cele mai bune sfaturi pentru a putea lua deciziile potrivite.

delivery truck

Transport

la domiciliu

Asigurăm transportul la domiciliul al materialelor si echipamentelor necesare pentru a vă degreva pe dumneavoastră de această grijă.

Acoperișul Perfect cu Ellcor Roof: Expertiza de Neegalat


Acoperișul unei case este mai mult decât o simplă protecție; este scutul care păzește întreaga structură și spune o poveste despre gusturile și alegerea proprietarului. La ELLCOR ROOF, îmbinăm tehnică, artă și pasiune pentru a oferi servicii de vârf în domeniul acoperișurilor. Descoperiți mai jos cum vă putem transforma viziunea în realitate.
Constructie acoperis

Constructie acoperis

Beneficiind de o vastă experiență în construcția acoperișurilor, suntem dedicați să oferim soluții care se potrivesc perfect nevoilor dvs. specifice. Fiecare proiect este abordat cu grijă și profesionalism, asigurându-se că rezultatul final este estetic, durabil și se integrează harmonios cu structura existentă. Viziunea noastră este aceea de a vă oferi un acoperiș sub care să vă simțiți în siguranță și confortabil.

Reparatii acoperis

Reparatii acoperis

Fiecare acoperiș, în timp, poate suferi uzură sau deteriorări. Echipa noastră de experți este pregătită să răspundă cu promptitudine și eficiență, având ca obiectiv restabilirea funcționalității și aspectului inițial al acoperișului dvs. Astfel, oferim servicii de reparații de calitate, prelungind durata de viață a acoperișului și asigurând protecție pe termen lung.

Montaj tigla metalica

Montaj tigla metalica

Alegerea țiglei metalice combină durabilitatea cu estetica. Abordând fiecare proiect cu o precizie meticuloasă, echipa noastră asigură un montaj de înaltă calitate, care îmbină funcționalitatea cu designul. Rezultatul? Un acoperiș robust, care se remarcă prin frumusețe și eficiență.

placare fatada cu tabla

Placare fatada cu tabla

Placarea fațadei cu tablă reprezintă o soluție durabilă și estetică pentru înfrumusețarea și protejarea clădirii. Echipa noastră vă asigură montajul precis și calitatea superioară a materialelor, conferind clădirii dvs. un aspect modern și rezistență la intemperii. Investiți într-o fațadă de calitate cu noi!

Constructie mansarda

Constructie mansarda

Alegerea țiglei metalice combină durabilitatea cu estetica. Abordând fiecare proiect cu o precizie meticuloasă, echipa noastră asigură un montaj de înaltă calitate, care îmbină funcționalitatea cu designul. Rezultatul? Un acoperiș robust, care se remarcă prin frumusețe și eficiență.

Dulgherie si astereala

Dulgherie si astereala

Acoperișul unei case este mai mult decât o simplă acoperire; este structura care protejează locuința. Indiferent dacă optați pentru un acoperiș într-o apă, două sau patru ape, ne concentrăm pe calitate, durabilitate și precizie, pentru a asigura un montaj corect și o durată de viață îndelungată.

Izolații mansarde și poduri

Izolații mansarde și poduri

Temperaturile extreme și umezeala pot compromite confortul dvs. Prin utilizarea materialelor izolatoare premium, ne asigurăm că mansardele și podurile sunt eficient protejate, oferind un mediu interior stabil și confortabil în toate anotimpurile.

Montaj sisteme pluviale

Montaj sisteme pluviale

Apele de ploaie pot fi un real pericol pentru integritatea unei clădiri. Prin implementarea eficientă a sistemelor pluviale, protejăm clădirea și mediul înconjurător, oferind soluții care gestionează apele de ploaie într-un mod optim, asigurând o protecție de durată.

Montaj ferestre mansardă

Montaj ferestre mansardă

Lumina naturală și ventilația sunt esențiale pentru un spațiu mansardat sănătos și plăcut. Montajul ferestrelor concepute special pentru mansarde nu doar optimizează aceste aspecte, dar adaugă și un element de design, transformând spațiul într-o oază de relaxare și frumusețe.

Servicii – acoperisuri constructii firma

Căutați soluții complete pentru acoperiș?

Oferim consultanta gratuita!

La ELLCOR ROOF, vă stăm la dispoziție cu consultanță gratuită pentru a vă ghida spre cea mai potrivită alegere pentru locuința sau clădirea dumneavoastră. Contactați-ne și beneficiați de expertiza noastră

Str.Oasului nr 363 Cluj-Napoca

Suntem specialisti in constructie, reparatii si montaj acoperisuri


Ellcor Roof, cu sediul în Cluj și oferind servicii în județele învecinate, se distinge ca un specialist de înaltă calitate în construcția și renovarea acoperișurilor. Echipa lor de profesioniști combină expertiza tehnică cu o înțelegere profundă a importanței acoperișului într-o clădire, oferind soluții durabile, estetice și eficiente energetic. Pentru cei care caută siguranță, confort și valoare estetică, Ellcor Roof este alegerea ideală.

Servicii – acoperisuri constructii firma
Servicii – acoperisuri constructii firma

Realizam acoperisuri case, blocuri, cartiere rezidentiale - punand accent pe detalii si calitate

Ce este un acoperis si care este rolul acestuia

Un acoperiș nu este doar un adăpost simplu deasupra capului nostru. Este o structură complexă și esențială care oferă protecție, funcționalitate și estetică unei clădiri. Când ne gândim la o casă sau la o clădire, acoperișul este adesea unul dintre cele mai semnificative elemente care ne vin în minte.

Rolul fundamental al acoperișului este acela de a proteja. Acesta acționează ca un scut între interiorul clădirii și forțele exterioare ale naturii. Ploaia, zăpada, grindina, soarele arzător și vânturile puternice sunt doar câteva dintre elementele împotriva cărora acoperișul trebuie să reziste. Fără un acoperiș de calitate, clădirea ar fi susceptibilă la deteriorări, care pot varia de la daune minore până la cele care pot compromite integritatea structurală a întregii construcții.

Pe lângă protecția împotriva intemperiilor, acoperișurile moderne oferă izolare termică și energetică. Prin utilizarea materialelor adecvate și a tehnicilor avansate de construcție, un acoperiș bine realizat contribuie semnificativ la menținerea temperaturii interioare dorite. Acest lucru nu numai că asigură un mediu confortabil pentru locatari, dar ajută și la economisirea energiei, având un impact pozitiv asupra facturilor lunare.

Estetica este un alt rol crucial al acoperișului. Acesta poate influența în mod semnificativ aspectul general al unei clădiri, oferindu-i un caracter distinct și contribuind la valoarea estetică a proprietății. De la forma sa generală, cum ar fi acoperișurile înclinate sau cele plate, până la alegerea materialelor și culorilor, fiecare detaliu contează

Totuși, un acoperiș nu este doar o combinație de materiale asamblate la întâmplare. Necesită pricepere, expertiză și atenție la detalii. De aceea, alegerea unui constructor de acoperișuri de încredere este esențială. Pentru cei din Cluj și județele învecinate, Ellcor Roof se distinge ca fiind unul dintre cei mai de seamă specialiști în domeniu.


Ellcor Roof nu doar că construiește acoperișuri, dar înțelege profund rolul și importanța acestora în viața noastră cotidiană. Compania și echipa sa de profesioniști se angajează să ofere soluții de calitate, durabile și estetice, fie că este vorba de o nouă construcție sau de renovarea unui acoperiș existent.


A investi într-un acoperiș de calitate înseamnă a investi în siguranță, confort și pace a minții. Un acoperiș solid și bine construit nu doar că protejează, dar și adaugă valoare proprietății, asigură eficiență energetică și oferă un aspect estetic plăcut. Cu Ellcor Roof, locuitorii din Cluj și județele limitrofe pot fi siguri că primesc cele mai bune servicii, de la consultare și proiectare până la implementare și întreținere.

De ce sa alegi Ellcor Roof pentru refacerea acoperisului afectat?

Noi suntem echipa Ellcor Roof, și zilnic ne dedicăm protejării și restaurării acoperișurilor din Cluj și din județele învecinate: Mureș, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș și Alba. Înțelegem cât de crucial este un acoperiș solid și bine întreținut pentru siguranța și confortul dumneavoastră, iar astăzi dorim să vă oferim o perspectivă din interior asupra principiilor și valorilor noastre.

Într-o regiune unde vremea poate fi uneori nepredictibilă, fiabilitatea acoperișului devine esențială. Știm că o simplă scurgere sau o zonă deteriorată poate duce la probleme majore, precum daune structurale sau creșterea mucegaiului. Prin urmare, ne angajăm să oferim servicii rapide și eficiente, indiferent de complexitatea situației.


Ce ne face speciali? În primul rând, echipa noastră. Fiecare dintre noi este pasionat de meserie și dedicat oferirii celor mai bune servicii. Ne pregătim continuu, ne adaptăm la noile tehnologii și materiale, și suntem mândri de calitatea muncii noastre.


Apoi, acordăm o importanță deosebită materialelor pe care le folosim. Avem convingerea că fiecare client merită cel mai bun, și de aceea selectăm doar materiale de calitate superioară, care garantează durabilitate și eficiență. Nu dorim doar să rezolvăm o problemă temporar - vrem să ne asigurăm că soluția noastră va dura ani de zile.


Transparența este, de asemenea, esențială pentru noi. La Ellcor Roof, fiecare proiect începe cu o evaluare amănunțită, astfel încât să vă putem oferi o imagine clară a lucrărilor necesare și a costurilor asociate. Respectăm fiecare buget și ne străduim să oferim soluții optime pentru toate nevoile.

De ce să alegi placarea fațadei cu tablă? Avantajele unei soluții durabile și estetice

Într-o lume a construcțiilor în continuă schimbare, placarea fațadei cu tablă devine o opțiune din ce în ce mai populară. Dar de ce să alegi această soluție în detrimentul altor materiale tradiționale? Haideți să descoperim avantajele incontestabile ale acestei opțiuni.

 • Durabilitate Excepțională: Una dintre cele mai mari atracții ale tablei ca material de placare este durabilitatea sa. Tabla, fie că este vorba de oțel zincat, aluminiu sau tablă Corten, este rezistentă la coroziune. Acesta poate dura zeci de ani, chiar și în cele mai dure condiții meteorologice, fără a prezenta semne semnificative de uzură. Pe măsură ce oțelul zincat și aluminiul oferă rezistență împotriva ruginirii, tablă Corten dezvoltă o patină distinctivă care nu numai că împiedică coroziunea, dar oferă și o estetică unică.
 • Aspect Modern și Flexibil: Tabla oferă clădirilor un aspect contemporan și modern, transformându-le în adevărate opere de artă arhitecturală. În plus, flexibilitatea sa permite crearea unei varietăți de forme și modele, de la liniile drepte și simple până la curbe complexe, permițând astfel arhitecților să experimenteze cu diverse stiluri.
 • Varietate Estetică: În ciuda concepției greșite că tabla este limitată în opțiuni de culoare, în realitate, aceasta poate fi vopsită în aproape orice nuanță. Astfel, fie că doriți un gri industrial, un roșu vibrant sau chiar o imitație de lemn, tabla poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect viziunii dvs.
 • Eficiență Energetică: Un avantaj adesea trecut cu vederea este capacitatea tablei de a reflecta căldura, contribuind astfel la reglarea temperaturii interioare a clădirii. Acest lucru poate duce la economii semnificative în ceea ce privește costurile cu încălzirea și răcirea.
 • Ușurința Întreținerii: Față de alte materiale, tabla necesită o întreținere minimă. Datorită rezistenței sale la factorii de mediu și coroziune, nu va necesita reparații frecvente sau înlocuiri periodice.
 • Rezistență Îmbunătățită la Intemperii: Fațadele din tablă sunt concepute pentru a face față unei game largi de condiții meteorologice, de la vânturi puternice la ploi torențiale. Tabla funcționează ca un scut robust, protejând clădirea împotriva elementelor.
 • Valoare Adăugată: Placarea cu tablă, datorită durabilității și esteticii sale, poate adăuga valoare proprietății dvs. Este o investiție pe termen lung care va fi apreciată atât de locatari, cât și de potențialii cumpărători.
Izolațiile mansardelor și podurilor: De ce sunt esențiale și cum să le realizezi eficient?

Mansardele și podurile reprezintă deseori spații subutilizate sau neglijate în multe locuințe. Cu toate acestea, aceste zone joacă un rol crucial în eficiența energetică a unei case. Izolarea adecvată a mansardelor și podurilor poate aduce numeroase beneficii. Haideți să discutăm despre importanța izolației acestor spații și despre cele mai bune metode de a le izola.

De ce este importantă izolarea mansardelor și podurilor?

 • Eficiență Energetică: Caldura tinde să se ridice. Fără izolație adecvată, o mare parte din căldura dintr-o locuință se pierde prin mansardă și pod. Izolând aceste spații, puteți preveni pierderile de căldură, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de mai puțină energie pentru a încălzi locuința în lunile de iarnă.
 • Confort sporit: O izolație adecvată asigură că temperatura din mansardă sau din camera de sub pod este constantă, făcând spațiul mult mai confortabil pentru locuit sau depozitare.
 • Prevenirea condensului: Fără izolație, diferențele de temperatură pot duce la formarea condensului, care poate contribui la apariția mucegaiului și a deteriorării materialelor.
 • Economii financiare: Chiar dacă instalarea izolației necesită o investiție inițială, economiile pe termen lung la facturile de energie pot fi semnificative.

Cum să izolezi eficient mansardele și podurile?

 • Alegeți materialul potrivit: Există multe tipuri de materiale izolante, inclusiv vată minerală, polistiren, spumă pulverizabilă și altele. Alegerea depinde de specificul construcției și de bugetul disponibil.
 • Verificați grosimea necesară: Grosimea izolației necesare variază în funcție de zona climatică și de cerințele de eficiență energetică. Asigurați-vă că respectați standardele locale sau naționale.
 • Etanșeitatea la aer: Înainte de a instala izolația, asigurați-vă că spațiul este etanș și nu există scurgeri sau fisuri prin care aerul să poată pătrunde sau ieși.
 • Instalare corectă: Izolația trebuie să fie montată corect pentru a fi eficientă. Acest lucru înseamnă că trebuie să se potrivească bine, fără spații sau goluri.
 • Ventilație adecvată: Este esențial să asigurați o ventilație adecvată în mansardă sau pod pentru a preveni acumularea de umiditate.
Ellcor Roof - Experta în montajul ferestrelor de mansardă Velux: Luminozitate, ventilație și stil înalt

A avea o mansardă este ca și cum ai avea o mică comoară în casa ta. Este un spațiu special, ascuns, care poate fi transformat într-un refugiu liniștit, o cameră de oaspeți sau un birou. Dar ce face cu adevărat o mansardă să strălucească? Lumină naturală, aer proaspăt și o vedere deschisă către cer. La Ellcor Roof, suntem specializați în transformarea mansardelor în spații strălucitoare și primitoare prin montajul ferestrelor de mansardă Velux.

Beneficiile montajului ferestrelor de mansardă Velux cu Ellcor Roof:

 • Luminozitate crescută: Ferestrele Velux sunt proiectate pentru a maximiza fluxul de lumină naturală. O lumină generoasă poate schimba complet atmosfera unei mansarde, făcând-o să pară mai spațioasă și mai aerisită.
 • Ventilație optimă: Unul dintre principalele avantaje ale ferestrelor de mansardă este capacitatea de a ventila spațiul eficient. Prin simpla deschidere a unei ferestre Velux, aerul proaspăt intră, în timp ce aerul vechi și umezeala ies, menținând astfel un climat sănătos și confortabil în mansardă.
 • Estetică și stil: Ferestrele Velux sunt nu numai funcționale, dar și extrem de estetice. Ele adaugă un element de design modern oricărei mansarde, mărind valoarea estetică și practică a casei.
 • Eficiență energetică: Având o izolare termică de top și un sistem de închidere ermetic, ferestrele Velux contribuie la menținerea căldurii în interiorul casei în timpul iernii și la blocarea căldurii în timpul verii, reducând astfel costurile energetice.
 • Experiența Ellcor Roof: Montajul unei ferestre de mansardă nu este doar o sarcină tehnică, ci și un act de precizie și artizanat. Echipa noastră de profesioniști are experiența necesară pentru a asigura că fiecare fereastră Velux este montată corect, sigur și în mod eficient.
 • Integritate structurală: Lucrând cu Ellcor Roof, vă puteți baza pe faptul că integritatea structurală a mansardei și a acoperișului nu va fi compromisă. Noi ne asigurăm că fiecare fereastră este instalată cu cea mai mare atenție la detalii și conform celor mai înalte standarde.
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?