Montaj sisteme pluviale

Sistemul Pluvial Perfect cu Ellcor Roof: Expertiza și Calitatea în Montajul Sistemelor Pluviale


Într-o regiune cu variații meteo considerabile și ploi neașteptate, un sistem pluvial eficient nu este doar un lux, ci o necesitate. Sistemul pluvial joacă un rol esențial în protejarea și conservarea clădirii, direcționând apa de ploaie departe de fundații și prevenind deteriorările care pot apărea în timp. Astfel, Ellcor Roof vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu serviciul de montaj sisteme pluviale în Cluj, asigurându-se că locuința sau clădirea dvs. este protejată în mod adecvat de elementele naturii.

De ce este esențial un sistem pluvial de calitate?

Apa poate fi distructivă. O direcționare inadecvată a apelor pluviale poate duce la infiltrații în fundație, eroziuni la baza construcției, inundarea grădinii sau curții și chiar deteriorarea pereților exteriori. Un sistem pluvial de calitate previne toate aceste probleme, asigurându-se că apa este colectată și dirijată în locuri sigure, îndepărtate de structura clădirii.

Ce aduce diferit Ellcor Roof?

Ellcor Roof nu este doar un montator, ci un expert în domeniul sistemelor pluviale. Echipa noastră:

  • Evaluează corect: Înainte de orice instalare, echipa noastră evaluează situația actuală a clădirii, identifică punctele critice și decide cel mai bun mod de abordare.
  • Folosește materiale de calitate: Calitatea unui sistem pluvial nu depinde doar de montaj, ci și de materialele folosite. Ellcor Roof colaborează cu furnizori de renume, asigurându-se că fiecare componentă este durabilă și rezistentă la variații meteo.
  • Se adaptează cerințelor: Fie că este vorba de o casă tradițională, de un bloc sau de o clădire comercială, Ellcor Roof are experiența și cunoștințele necesare pentru a oferi soluția potrivită.
  • Mai mult decât un montaj:
  • Ellcor Roof nu se limitează la montajul sistemului pluvial. Serviciul nostru include și consultanță, recomandări pentru întreținere și soluții pentru eventualele probleme care ar putea apărea în viitor.
  • Durabilitate și estetică:
  • Un sistem pluvial poate fi, în același timp, funcțional și estetic. Ellcor Roof se asigură că sistemul montat se integrează perfect cu arhitectura clădirii, adăugând un plus de valoare estetică, în timp ce îndeplinește funcția sa principală.
Montaj sisteme pluviale

Ellcor Roof - Montaj sistem pluvial Bilka - Pasii necesari.


Montarea unui sistem pluvial este esențială pentru funcționarea corespunzătoare a acoperișului și a clădirii în ansamblu. Este o procedură care implică o serie de etape bine definite și meticuloase pentru a asigura o funcționare fără probleme și o durată de viață îndelungată a sistemului. Iată pașii esențiali pentru montaj:

Selecția Cârligelor

Înainte de a începe montarea oricărui sistem pluvial, alegerea cârligelor adecvate este esențială. Acestea nu numai că mențin jgheabul pe loc, dar asigură și panta corectă pentru scurgerea eficientă a apei. Există mai multe tipuri de cârlige disponibile pe piață, iar selecția adecvată depinde de structura acoperișului și de materialul din care este făcut. Fixarea cârligelor trebuie făcută la intervale regulate, astfel încât să suporte greutatea apei și a eventualelor resturi care pot ajunge în jgheab.

Montajul Racordurilor

Racordurile sunt o componentă esențială a oricărui sistem pluvial, deoarece ele asigură tranziția dintre jgheaburi și burlane. Un racord corect instalat evită scurgerile nedorite și permite apei să se scurgă liber în burlan. Procesul include marcarea și tăierea jgheabului, fixarea și etanșarea racordului, astfel încât să nu existe spații prin care apa să se poată infiltra

Instalarea Jgheaburilor

După fixarea corectă a cârligelor, următorul pas este instalarea jgheaburilor. Acestea trebuie să fie aliniate corespunzător, având grijă să fie montate la o distanță adecvată unul față de celălalt, pentru a permite dilatație termică. Jgheaburile sunt responsabile pentru colectarea apei de pe acoperiș, așa că instalarea lor corectă asigură că apa va fi dirijată eficient spre burlane.

Instalarea Burlanelor

Burlanele sunt canalele verticale care direcționează apa colectată de jgheaburi departe de fundația clădirii. Pentru o instalare eficientă, este esențial să se utilizeze un nivel sau o sfoară pentru a se asigura că burlanele sunt drepte. Fixarea lor corectă pe perete, folosind brățări și dibluri adecvate, asigură durabilitatea și eficiența sistemului pe termen lung. De asemenea, este vital să se asigure că burlanele descarcă apa la o distanță sigură de fundație, prevenind astfel eventualele infiltrări de apă.

Montaj sisteme pluviale

Căutați soluții complete pentru acoperiș?

Oferim consultanta gratuita!

La ELLCOR ROOF, vă stăm la dispoziție cu consultanță gratuită pentru a vă ghida spre cea mai potrivită alegere pentru locuința sau clădirea dumneavoastră. Contactați-ne și beneficiați de expertiza noastră

Str.Oasului nr 363 Cluj-Napoca

Lucrarile noastre recente


Constructie acoperis din tigla metalica acoeprita cu roca vulcanica in Com. Valea Ierii Jud Cluj 11

Tigla metalica cu roca, Valea Ierii

Constructie acoperis din Tigla metalica Targu Mures 1 1

Constructie acoperis Targu Mures

Constructie acoperis din Tigla metalica Targu Mures 4

Acoperis Tigla metalica, Targu Mures

Montaj acoperis din tigla metalica loc 2

Acoperis tigla metalica Lapustesti

Constructie acoperis Tigla metalica Cluj loc. Ciucea 1

Acoperis Tigla metalica, Ciucea

Constructie acoperis din tigla metalica Mures loc. Targu Mures 17

Acoperis tigla metalica, Mures

Montaj acoperis Tigla metalica Sibiu 1

Acoperis Tigla metalica Sibiu

Montaj acoperis din Tigla metalica Floresti Cluj 1

Acoperis Tigla metalica, Floresti, Cluj

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?