Despre noi

despre ellcor roof

Comercializarea ȋnvelitorilor, alături de gama completă de accesorii acoperis

Cine este Ellcor-Roof?

Companie românească înființată în 2015 in Bucovina care are ca obiect de activitate comercializarea invelitorilor, alaturi de serviciile complete care derivă din această activitate.

Și dacă am spus "românească" si inființată in Bucovina deja aceste două cuvinte dau greutate la tot ceea ce facem prin seriozitate si calitate, puterea lucrului durabil.

Poate toți spun așa, dar pentru noi aceste valori sunt sfinte, am crescut cu ele, sunt parte integrată din noi, nu ni le-am insușit de dragul banilor.

Compania noastră s-a dezvoltat in ultimii ani pentru că avem puterea de a sta in fața oricui cu fruntea sus prin ceea ce suntem noi.

Succesul nostru

De ce am avut succes?

...pentru că ne dorim să trăim si să muncim in țara noastră

...pentru că prin munca pe care o facem vrem să-i mulțumim pe toți

...pentru că, pentru noi fiecare om este important

Noi știm ce inseamnă să fii un om simplu, să drămăluiești fiecare banuț, dar in acelasi timp să respectăm cerințele calitate-preț

...pentru că am muncit zi-lumină, nu pentru că am fost obligați ci pentru că ne place lucrul acesta – asa am fost crescuți si educați

...pentru că, atunci când ne uităm la lucrul făcut avem un sentiment de mândrie, venit din ani de muncă si sudoare

Da suntem cei mai buni, nu pentru că asa spunem noi, ci pentru că miile de zile de muncă ne dau dreptul să spunem acest lucru.

Experiența

Ca mulți tineri din țara aceasta, am facut facultăți , am muncit peste hotare, ne-am intors mai îndarjiți de a trai aici si de a face ceva de care să fim mândri.

Am pornit de jos, stim toate procesele tehnologice, apoi din dorința de a ne perfecționa am fost la cursuri prin occident pe bani multi, apoi am avut nevoie de scule performante, alți bani, și mai mulți.

De ce toate acestea?

Pentru a fi cei mai buni, pentru a fi competitivi, pentru că ne încăpățânăm să lucrăm la cele mai inalte standarde si pentru că...da, suntem buni!

De 10 ani invațam mereu, zi de zi... vrem să devenim cei mai buni si in interiorul nostru stim asta.

Vino să ne cunosti si singur o să decizi dacă suntem buni sau cei mai buni.

clienti multumiti
0

Clienti

multumiti

garantia calitatii
0

Ani

experienta

montaj acoperisuri
0

Acoperisuri

montate

customer satisfaction
0

Branduri

partenere

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?