Constructie acoperis Cluj

ELLCOR ROOF SRL-D: Excelența în Construcția Acoperișurilor în Cluj


Situată în inima Transilvaniei, ELLCOR ROOF SRL-D a devenit un nume de referință în domeniul construcțiilor de acoperișuri în județul Cluj și în toate județele limitrofe. Având la bază o combinație de experiență, pasiune și profesionalism, echipa noastră dedicați se străduiește să ofere clienților săi soluții de acoperiș de înaltă calitate, durabile și estetice.

În căutarea unei soluții ideale pentru acoperișul casei tale, poate te-ai întrebat care sunt cele mai bune materiale și cine ar putea să-ți ofere servicii de calitate. Răspunsul la această întrebare este simplu: ELLCOR ROOF SRL-D. Cu o reputație consolidată în domeniul construcției de acoperișuri în județul Cluj și în județele limitrofe, firma noastră și-a dedicat timpul și efortul pentru a se asigura că fiecare acoperiș este nu doar un simplu învelitoare pentru casă, ci o operă de artă funcțională și durabilă.

ELLCOR ROOF SRL-D este mândră să ofere soluții variate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. O casă este o investiție pe termen lung, iar acoperișul este unul dintre elementele esențiale care protejează această investiție. Alegerea materialelor potrivite și a unei echipe de profesioniști dedicată este crucială pentru durabilitatea și estetica acoperișului.

Una dintre opțiunile populare oferite de ELLCOR ROOF SRL-D este țigla metalică. Aceasta combină durabilitatea metalului cu estetica tradițională a țiglei, asigurând o protecție eficientă împotriva intemperiilor, fără a sacrifica aspectul estetic al locuinței. Pentru cei care caută o variantă și mai sofisticată, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică reprezintă o inovație în domeniu. Acest tip de țiglă nu numai că oferă beneficiile tradiționale ale metalului, dar adaugă și un strat de protecție suplimentar și un finisaj impresionant, datorită rocei vulcanice

Nu în ultimul rând, pentru cei care preferă soluții clasice sau au nevoi specifice legate de design, ELLCOR ROOF SRL-D oferă și opțiuni precum tabla cutată și țigla ceramică. Tabla cutată este o soluție eficientă, durabilă și economică pentru diverse tipuri de construcții, în timp ce țigla ceramică adaugă o notă de tradiționalism și eleganță oricărei locuințe.

Alegând ELLCOR ROOF SRL-D, nu vei opta doar pentru un acoperiș, ci pentru o promisiune de calitate, durabilitate și estetică. Fiecare proiect este tratat cu seriozitate, de la consultația inițială până la ultimele finisaje, asigurându-te că investiția ta este în mâini sigure.

constructie acoperis cluj

ELLCOR ROOF: Expertul Tău în Acoperișuri la Standarde Premium în Cluj


Când vine vorba despre acoperișuri de calitate în Cluj, Mureș, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș și Alba, ELLCOR ROOF se ridică cu capul sus, stabilindu-se ca unul dintre cei mai buni furnizori și montatori din regiune. Fiecare locuință are nevoile sale unice, iar alegerea acoperișului potrivit este esențială pentru longevitate, eficiență și estetică. Din fericire, cu o paletă variată de opțiuni, de la țigla metalică și cea cu acoperire de rocă vulcanică până la țigla ceramică și tabla cutată, ELLCOR ROOF vine cu soluții personalizate pentru fiecare tip de construcție. Dacă ești în căutarea unei soluții durabile și estetice, să știi că ai ajuns în locul potrivit.

Constructie acoperis din Tigla metalica

Constructie acoperis

din Tigla metalica

Se bucura de popularitate crescanda in ultimii ani, tigla metalica se distinge printr-o serie de caracteristici ce o recomanda pentru constructii moderne. Datorita structurii sale, este rezistenta la coroziune, nu se deformeaza sub greutatea zapezii si face fata cu brio variatiilor de temperatura. Montajul sau este rapid si eficient, datorita dimensiunilor standardizate a modulelor. Pe langa aceste avantaje tehnice, se adapteaza estetic unei game variate de stiluri arhitectonice, oferind un finisaj elegant si contemporan. In plus, costurile de intretinere sunt reduse, ceea ce o transforma intr-o alegere economica

Constructie acoperis din Tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica

Constructie acoperis din

Tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica

Aceasta este varful de lance in inovatia in domeniul acoperisurilor. Tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica aduna toate avantajele robustetii metalului cu cele ale roci vulcanice, cunoscuta pentru proprietatile sale izolatoare excelente. Acest tip de acoperis nu doar ca reflecta razele UV si protejeaza casa de variatii mari de temperatura, dar ofera si un nivel de estetica si finisaj rar intalnit. Este o alegere perfecta pentru cei care nu doresc sa faca compromisuri in privinta calitatii, eficientei si aspectului exterior al locuintei lor.

Constructie acoperis din Tigla ceramica

Constructie acoperis

din Tigla ceramica

Simbol al traditiei si elegantei in materie de acoperisuri, tigla ceramica continua sa fie la mare cautare. Este fabricata din materiale naturale, precum argila, si este arsa la temperaturi inalte pentru a-i conferi durabilitate si rezistenta in fata intemperiilor. Ofera o izolatie termica si fonica superioara, iar paleta variata de culori si forme permite adaptarea la diverse stiluri arhitecturale. Fie ca vorbim despre case traditionale, rustice sau despre constructii moderne, tigla ceramica adauga un plus de valoare, protejand in acelasi timp locuinta de factorii externi.

Constructie acoperis din țiglă beton
Constructie acoperis
din Tigla beton

Atunci când căutăm o alternativă solidă, eficientă din punct de vedere al costurilor și versatilă pentru acoperișuri, țigla de beton se prezintă ca o alegere excelentă. Aceasta îmbină rezistența caracteristică betonului cu o greutate moderată, facilitând montajul și diminuând sarcina pe structura clădirii. Este ideală pentru o varietate de construcții, de la case și vile până la clădiri comerciale sau industriale. Gama variată de culori și texturi în care poate fi obținută asigură că țigla de beton se va integra armonios cu estetica cladirii

Constructie acoperis din Tabla cutata

Constructie acoperis

din Tabla cutata

Atunci cand se cauta o solutie versatila, rezistenta si cost-eficienta pentru acoperis, tabla cutata se profileaza ca o optiune foarte atractiva. Ea combina durabilitatea metalului cu o structura usoara, facilitand astfel montajul si reducand presiunea asupra structurii cladiri. Este potrivita pentru toate tipurile de constructii, de la depozite si hale industriale pana la locuinte si cabane. Multitudinea de culori si modele in care este disponibila face ca tabla cutata sa se potriveasca perfect cu designul oricarei cladiri

Constructie acoperis din Tabla click

Constructie acoperis

din Tabla click

Atunci când suntem în căutarea unei soluții durabile, economic avantajoase și flexibile pentru acoperișuri, tabla click emerge ca opțiunea ideală. Aceasta combina tenacitatea inerentă metalului cu o configurație ușoară, simplificând procesul de instalare și limitând stresul asupra fundației clădirii. Se potrivește perfect pentru o diversitate de proiecte, de la rezidențiale și vile până la edificii de afaceri sau industriale. Diversitatea de nuanțe și modele în care se oferă garantează că tabla click se va alinia impecabil cu designul fiecărei structuri

Constructie acoperis Cluj

Căutați soluții complete pentru acoperiș?

Oferim consultanta gratuita!

La ELLCOR ROOF, vă stăm la dispoziție cu consultanță gratuită pentru a vă ghida spre cea mai potrivită alegere pentru locuința sau clădirea dumneavoastră. Contactați-ne și beneficiați de expertiza noastră

Str.Oasului nr 363 Cluj-Napoca

Suntem specialisti in constructie, reparatii si montaj acoperisuri


Ellcor Roof, cu sediul în Cluj și oferind servicii în județele învecinate, se distinge ca un specialist de înaltă calitate în construcția și renovarea acoperișurilor. Echipa lor de profesioniști combină expertiza tehnică cu o înțelegere profundă a importanței acoperișului într-o clădire, oferind soluții durabile, estetice și eficiente energetic. Pentru cei care caută siguranță, confort și valoare estetică, Ellcor Roof este alegerea ideală.

Constructie acoperis
Constructie acoperis

Realizam acoperisuri case, blocuri, cartiere rezidentiale - punand accent pe detalii si calitate

De ce să alegi Ellcor Roof pentru construcția acoperișului tău?

Un acoperiș bine construit nu este doar un semn al măiestriei în construcții, ci și o garanție a siguranței și confortului în casa ta. Alegerea potrivită a echipei pentru construcția acoperișului poate fi diferența dintre un acoperiș de lungă durată și unul predispus la probleme. În această privință, Ellcor Roof se evidențiază ca alegerea ideală pentru locuitorii din Cluj și județele limitrofe.

Dar care sunt motivele?

Pe lângă protecția împotriva intemperiilor, acoperișurile moderne oferă izolare termică și energetică. Prin utilizarea materialelor adecvate și a tehnicilor avansate de construcție, un acoperiș bine realizat contribuie semnificativ la menținerea temperaturii interioare dorite. Acest lucru nu numai că asigură un mediu confortabil pentru locatari, dar ajută și la economisirea energiei, având un impact pozitiv asupra facturilor lunare.

 • Expertiza și Experiența: Ellcor Roof nu este doar o firmă care se ocupă cu construcția acoperișurilor; este o echipă de profesioniști cu o bogată experiență în domeniu. Lucrăm de ani buni în Cluj și în județele învecinate, având o înțelegere profundă a nevoilor specifice și a cerințelor climatice din regiune.
 • Materiale de calitate superioară: Nu compromitem niciodată pe calitate. Utilizăm doar materiale de top, care nu numai că vor rezista în fața vremii, dar vor da și un aspect estetic atrăgător acoperișului tău.
 • Eficiență în timp: Fiind bine echipați și având cunoștințele necesare, proiectele noastre sunt finalizate într-un timp optim, fără a grăbi lucrurile sau a sacrifica calitatea.
 • Siguranță: Lucrul la înălțime poate prezenta multe riscuri. Echipa noastră este instruită să opereze în condiții de siguranță maximă, protejând atât pe ei înșiși, cât și proprietatea ta. Mai mult, construcțiile noastre sunt solide și durabile, garantând o siguranță pe termen lung pentru cei din interior.
 • Garantia calității: Fiecare acoperiș construit de Ellcor Roof vine cu promisiunea unei lucrări de calitate superioară. Asta înseamnă mai puține griji pentru tine și mai puține cheltuieli pe termen lung.

Construirea acoperișului nu este un proiect minor și nu ar trebui tratat ca atare. La Ellcor Roof, înțelegem importanța acestei investiții și ne dedicăm asigurării că fiecare detaliu este atent lucrat. Nu opta pentru soluții de moment sau pentru oferte care par prea bune pentru a fi adevărate. Alege calitatea, alege experiența, alege Ellcor Roof.

Etapele construcției unui acoperiș: Un ghid simplu și concis

Construirea unui acoperiș necesită atenție la detalii, planificare precisă și o echipă de profesioniști. Dacă dorești să înțelegi mai bine procesul de construcție a acoperișului, iată un ghid pas cu pas care evidențiază principalele etape:

 • Proiectarea: Aceasta este fundația oricărui acoperiș de succes. Se vor face măsurători precise ale structurii, luând în considerare factori precum vântul, precipitațiile și zona geografică pentru a determina cel mai bun unghi de înclinare.
 • Montarea grinzilor: Grinzile sunt scheletul acoperișului. Acestea sunt amplasate la intervale prestabilite, asigurându-se că sunt aliniate și montate corespunzător pentru a susține greutatea acoperișului.
 • Montarea popilor, penelor și capriorilor: Acești stâlpi verticali și elemente structurale sunt esențiali pentru a oferi forma și suportul necesar acoperișului, determinând înclinarea acestuia.
 • Astereala: Acest strat are rolul de a susține materialul de acoperire și de a oferi o suprafață uniformă pentru montarea acestuia.
 • Instalarea foliei anticondens: Este vital să protejați structura acoperișului de umiditate. Folia anticondens permite vaporilor să scape, dar împiedică apa să pătrundă, protejând astfel acoperișul.
 • Montarea riglelor: Aceste bare longitudinale ajută la instalarea și fixarea atât a foliei anticondens, cât și a materialului de acoperire. Ele asigură, de asemenea, o circulație bună a aerului, prevenind astfel acumularea de umiditate și deteriorarea acoperișului.
 • Montarea învelișului: Acesta este pasul final, unde se instalează materialul de acoperire ales - fie că este vorba de țiglă, metal sau alt material. Se va lucra cu atenție pentru a se asigura că fiecare piesă se potrivește perfect, oferind un aspect estetic plăcut și o protecție maximă.

Rețineți că, deși acest ghid oferă o perspectivă generală asupra construcției unui acoperiș, este esențial să aveți lângă voi o echipă de profesioniști, precum Ellcor Roof, care să vă ghideze și să vă asigure că toate detaliile sunt abordate corect.

Elementele cheie pentru un acoperiș durabil și funcțional

Construirea unui acoperiș de calitate implică nu doar alegerea materialului corect pentru învelitoare, ci și utilizarea tuturor elementelor sale componente într-un mod coeziv. Fiecare piesă și accesoriu are un rol specific în asigurarea funcționalității, esteticii și durabilității acoperișului.

Iată o prezentare detaliată a acestor componente și a importanței lor:

 • Coama: Aceasta unește diferite părți ale acoperișului și este esențială pentru direcționarea corectă a apei de ploaie.
 • Versant: Reprezintă partea vizibilă și inclinată a acoperișului, având un rol crucial în estetică și în drenaj.
 • Muchie: Delimitând exterioarele versanților, muchia conferă un aspect estetic finisat și protejează marginile acoperișului.
 • Dolie: Esențială pentru colectarea și drenajul apei, dolia garantează că apa nu se acumulează în unghiurile acoperișului.
 • Streasina: Aceasta este o protecție esențială pentru pereții clădirii, împiedicând scurgerea apei pe fațade.
 • Jgheab și Burlan: Aceste componente ale sistemului pluvial sunt cruciale pentru colectarea și evacuarea apei de ploaie, protejând astfel atât acoperișul, cât și temelia clădirii.
 • Lucarna și Tabachera: Aceste ferestre speciale oferă iluminare suplimentară și ventilație, precum și un acces facil pe acoperiș.
 • Pasarela de circulație: Un accesoriu de securitate indispensabil pentru cei care lucrează sau se deplasează pe acoperiș.
 • Parazapezi: Acestea previn alunecarea bruscă a zăpezii de pe acoperiș, protejând astfel atât persoanele, cât și bunurile situate în imediata apropiere.
 • Plasa de protecție: Previne cuiburile de păsări și infiltrațiile de animale, protejând astfel integritatea acoperișului.
 • Burete universal de etansare și Banda de ventilare a coamei: Acestea asigură etanșeitatea și ventilația corespunzătoare, prevenind infiltrările și condensul.
 • Folie de difuzie: Poate fi considerată scutul protector al acoperișului, opunându-se infiltrării apei, dar permițând evacuarea vaporelor din interior.

Pentru a obține un acoperiș de durată și funcțional, este esențial să se acorde o atenție deosebită fiecărei componente și să se utilizeze materiale de calitate superioară. Alegerea unei firme profesioniste, cu experiență în domeniu, este o garanție că toate aceste elemente vor fi corect implementate în proiect.

Care este prețul pentru construcția unui acoperiș?

Construcția unui acoperiș este o investiție majoră în orice proprietate, fie că vorbim despre o casă sau un imobil comercial. Un acoperiș de calitate superioară nu doar protejează locuința de intemperii, ci adaugă și valoare acesteia.

Dar cât costă, de fapt, realizarea unui astfel de acoperiș?

Prețul pentru construcția unui acoperiș poate varia considerabil în funcție de o serie de factori cheie. Unul dintre principalii factori este dimensiunea acoperișului. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât materialele și manopera vor fi mai costisitoare. Complexitatea proiectului este un alt factor determinant. De exemplu, un acoperiș simplu, cu o singură apă, va fi mai puțin costisitor comparativ cu un acoperiș complex cu mai multe versante, lucarne sau alte elemente arhitecturale.

Materialeele utilizate joacă, de asemenea, un rol semnificativ în costul total. Există o gamă variată de materiale pentru acoperiș, fiecare având avantaje și prețuri specifice. Țigla din ceramică poate fi mai costisitoare decât țigla din beton sau tablă, dar poate oferi avantaje precum durabilitate îndelungată sau un aspect estetic superior.

Accesoriile și finisajele pot adăuga, de asemenea, costuri suplimentare. Elemente precum jgheaburile, burlanele, foliile de protecție sau sistemele de izolație și ventilație sunt esențiale pentru funcționalitatea unui acoperiș, dar influențează și bugetul final.

Dacă vorbim despre renovarea sau înlocuirea unui acoperiș existent, este esențial să luăm în considerare costurile demontării vechiului acoperiș, precum și orice reparații necesare structurii existente. De exemplu, dacă grinzile de lemn sunt deteriorate de apă sau de insecte, acestea vor trebui înlocuite, adăugând astfel la costul total.

În cele din urmă, mâna de lucru reprezintă o proporție semnificativă din buget. Tarifele pentru lucrări variază în funcție de regiune, experiența echipei și complexitatea proiectului.

Revenind la aspectul de calcul al costului, este adesea exprimat în termeni de preț pe metru pătrat. Aceasta este o metodă utilă, deoarece permite proprietarului să estimeze costurile pe baza dimensiunii acoperișului său. Cu toate acestea, este vital să se înțeleagă că acest cost per metru pătrat este o medie și poate varia în funcție de toți factorii menționați mai sus.

În concluzie, deși este posibil să obțineți o idee generală privind costurile construcției unui acoperiș, fiecare proiect este unic. Pentru cei care doresc calitate și profesionalism, recomandăm să luați legătură cu Ellcor Roof. Această firmă, cu o reputație excelentă în domeniu, construiește acoperișuri în Cluj și județele limitrofe la cele mai înalte standarde. Beneficiind de experiența și dedicarea echipei Ellcor Roof, veți fi siguri că investiția în acoperișul dvs. este una de durată și de calitate superioară.

Lucrarile noastre recente


Constructie acoperis din tigla metalica acoeprita cu roca vulcanica in Com. Valea Ierii Jud Cluj 11

Tigla metalica cu roca, Valea Ierii

Constructie acoperis din Tigla metalica Targu Mures 1 1

Constructie acoperis Targu Mures

Constructie acoperis din Tigla metalica Targu Mures 4

Acoperis Tigla metalica, Targu Mures

Montaj acoperis din tigla metalica loc 2

Acoperis tigla metalica Lapustesti

Constructie acoperis Tigla metalica Cluj loc. Ciucea 1

Acoperis Tigla metalica, Ciucea

Constructie acoperis din tigla metalica Mures loc. Targu Mures 17

Acoperis tigla metalica, Mures

Montaj acoperis Tigla metalica Sibiu 1

Acoperis Tigla metalica Sibiu

Montaj acoperis din Tigla metalica Floresti Cluj 1

Acoperis Tigla metalica, Floresti, Cluj

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?