Sistem pluvial Scandic Color

Scandic Color – Sistem pluvial modern pentru acoperisuri

Scandic Color este un sistem pluvial modern pentru acoperișuri, proiectat să colecteze și să dreneze apa de ploaie de pe acoperiș într-un mod eficient și estetic. Acest sistem poate fi utilizat pentru o varietate de tipuri de acoperișuri, inclusiv cele rezidențiale, comerciale și industriale.

Sistem pluvial Scandic Color

Sistemul pluvial Scandic® Color combină funcţionalitatea, aspectul estetic şi durabilitatea, caracteristici dezvoltate și îmbunătățite continuu în cei peste 17 ani de experiență în producerea sa.

Pentru acest sistem puteti alege dintr-o gama variata de culori pentru a imbunatati aspectul estetic al casei dumneavoastra.

Rolul cel mai important al jgheaburilor este îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădiri, pentru a menţine faţadele curate şi spaţiul din jurul clădirii uscat. Fiind expuse acestor condiții, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.

În plus, materialul trebuie să fie uşor de prelucrat și să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat.

Caracteristicile principale ale sistemului Scandic Color includ:

  • Materiale de calitate: Scandic Color utilizează materiale durabile și rezistente la coroziune, cum ar fi oțelul zincat, aluminiul sau cuprul, pentru a asigura o viață lungă și o funcționare fiabilă a sistemului.
  • Estetica: Sistemul pluvial este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, permițând proprietarilor să aleagă un sistem care să se potrivească perfect cu designul exterior al clădirii.
  • Instalare ușoară: Scandic Color este proiectat pentru a fi ușor de instalat, cu componente care se potrivesc rapid și eficient. Acest lucru reduce timpul și costurile de instalare.
  • Întreținere redusă: Sistemul pluvial Scandic Color necesită întreținere minimă, datorită materialelor rezistente la coroziune și a proiectării sale eficiente.
  • Protecție împotriva infiltrațiilor: Sistemul pluvial ajută la prevenirea infiltrațiilor de apă în clădire, protejând astfel structura și pereții exteriori.
  • Mediu prietenos: Scandic Color este un sistem ecologic, ajutând la reducerea risipei de apă și prevenirea eroziunii solului prin colectarea și direcționarea apei de ploaie către un sistem de drenaj adecvat.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 15
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.