Piaptan streasina – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Piaptanul streșinii, numit și piaptan de acoperiș, este un accesoriu folosit în construcția acoperișurilor pentru a preveni pătrunderea păsărilor, rozătoarelor și altor animale în pod. În plus, piaptanul de streșină ajută la ventilația podului și protejează acoperișul de infiltrarea apei și a zăpezii.

Pieptene streasina fara ventilatie imbunătățește eficiența de ventilație și previne păsările și rozătoarele sa intre sub panta acoperișului. Acesta se foloseste cand pieptenele streasina cu ventilare nu poate fi montat.

Pieptenele este din polipropilena cu inalte caracteristici impotriva UV. Pietenele se moanteaza de-a lungul streasinii intre folie anticondens si tigla ceramica/beton, si se recomanda in combinatie cu banda ventilare streasina.

Piaptanul de streșină este instalat de-a lungul marginii acoperișului, sub țiglele sau tabla de acoperiș, și este realizat din diverse materiale precum metal, plastic sau aluminiu. El are o formă similară cu un pieptene, cu dinții înclinați spre exterior, care blochează accesul animalelor fără a afecta circulația aerului.


Pentru a alege piaptanul de streșină potrivit, este important să țineți cont de materialul acoperișului, dimensiunile și designul clădirii, precum și de cerințele de ventilație. Este recomandat să consultați un specialist în acoperișuri pentru a vă asigura că piaptanul de streșină este instalat corect și corespunde cerințelor locale.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.