Parafrunzar jgheab

Parafrunzar jgheab – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Parafrunzarul, cunoscut și ca grilă de protecție pentru jgheab, este un accesoriu folosit în sistemele de drenaj ale acoperișurilor pentru a preveni acumularea de frunze, crengi și alte obiecte străine în jgheaburi și burlane. Această prevenire a blocajelor ajută la menținerea unui flux adecvat al apei și reduce riscul de deteriorare a sistemului de drenaj și a acoperișului în sine.

Parafrunzar jgheab din PVC este un element din plastic care tine jgheabul curat. In acelasi timp asigura un volum normal de scurgere a apei prin sistemul pluvial.

Folosind acest element la jgheab impiedicam patrunderea si stationarea frunzelor si a crengilor in jgheab.

Parafrunzar jgheab din PVC este un element dintr-un plastic foarte maleabil care tine jgheabul (scurgerea) curat(a).

Asigura in acelasi timp un volum normal de scurgere a apei prin scurgere.

Parafrunzarul poate fi fabricat din diferite materiale, cum ar fi metal, plastic sau aluminiu, și poate avea diverse forme și designuri, precum grilă, plasă sau spumă. În funcție de design, acesta poate fi montat pe partea superioară a jgheabului sau în interiorul acestuia.

Când alegeți un parafrunzar, este important să țineți cont de materialul jgheaburilor, dimensiunile și designul clădirii, precum și de cantitatea și tipul de vegetație din zona dumneavoastră. Este recomandat să consultați un specialist în acoperișuri sau sisteme de drenaj pentru a vă asigura că parafrunzarul este instalat corect și corespunde cerințelor locale. De asemenea, nu uitați să verificați și să întrețineți periodic parafrunzarul pentru a vă asigura că funcționează în mod optim.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.