Opritor zăpada (tăietor)

Opritor zăpada (tăietor) – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Opritorul de zăpadă (tăietorul de zăpadă) este un alt tip de accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este utilizat pentru a împiedica acumularea de zăpadă pe marginea acoperișului, unde se poate topi și curge sub acoperiș, provocând daune structurale și infiltrarea apei în interiorul clădirii.

Opritorul de zapada este un element important in sezonul rece - se monteaza pe invelitoare si previne alunecarile de zapada de pe acoperis.

Opritorul de zăpadă (tăietorul de zăpadă) este fabricat din oțel galvanizat și este disponibil în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de acoperișuri. Este montat pe marginea superioară a acoperișului, la intersecția cu zidul sau cu alte părți ale acoperișului, și este conceput pentru a tăia zăpada care alunecă de pe acoperiș, împiedicând astfel acumularea acesteia pe marginea acoperișului.


Opritorul de zăpadă (tăietorul de zăpadă) este ideal pentru acoperișurile cu o înclinare accentuată și este o alternativă eficientă la opritorul de zăpadă grilaj sau bara. Acesta poate fi mai puțin vizibil decât opritorul de zăpadă bara și poate fi utilizat în zonele cu zăpadă densă și umedă, unde opritorul de zăpadă grilaj sau bara poate fi mai puțin eficient.


În plus față de opritorul de zăpadă (tăietorul de zăpadă), există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi sistemul de protecție împotriva gheții, care previne formarea gheții pe acoperiș și coșurile de ventilație, care asigură o ventilație adecvată a spațiului de sub acoperiș.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.