Opritor zăpada (parazăpadă)

Opritor zăpada (parazăpadă) – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Opritorul de zăpadă (parazăpadă) este un alt tip de accesorii pentru acoperișuri, utilizat pentru a preveni acumularea excesivă de zăpadă pe acoperiș. Acesta este montat pe marginea superioară a acoperișului și este conceput pentru a crea o barieră fizică care împiedică zăpada să alunece de pe acoperiș.

Opritorul de zapada este un element important in sezonul rece - se monteaza pe invelitoare si previne alunecarile de zapada de pe acoperis.

Opritorul de zăpadă (parazăpadă) este fabricat din diferite materiale, inclusiv oțel galvanizat, aluminiu și PVC. Este disponibil în diferite dimensiuni, forme și modele pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de acoperișuri, inclusiv tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată.


Parazăpilele pot fi utile în zonele cu zăpadă densă și umedă, unde opritorul de zăpadă grilaj sau bara poate fi mai puțin eficient sau unde tăietorul de zăpadă nu poate fi montat în mod corespunzător. Ele pot fi montate pe marginea acoperișului înainte de începerea sezonului de iarnă sau atunci când se așteaptă că va cădea zăpadă abundentă. Acestea pot fi îndepărtate în timpul sezonului de vară sau atunci când condițiile meteorologice se îmbunătățesc.


În plus față de opritorul de zăpadă (parazăpadă), există și alte accesorii pentru acoperișuri din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare și sistemele de colectare a apei de ploaie, care colectează apa de ploaie de pe acoperiș și o direcționează într-un recipient de stocare sau în sistemul de canalizare.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.