Opritor zăpadă bara

Opritor zăpadă bara – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Opritorul de zăpadă bara este un alt tip de opritor de zăpadă utilizat în acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este fabricat din oțel galvanizat și este disponibil în diferite dimensiuni, forme și modele pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de acoperișuri.

Opritorul de zapada este un element important in sezonul rece - se monteaza pe invelitoare si previne alunecarile de zapada de pe acoperis.

Avem in varianta cu o bara cilindrica, cu 2 bari cilindrice si cu 3 bari cilindrice

Opritorul de zăpadă bara este montat pe marginea superioară a acoperișului și este conceput pentru a împiedica acumularea de zăpadă pe acoperiș. Este format dintr-o bară orizontală fixată pe acoperiș și o serie de brațe verticale care se extind peste marginea acoperișului. Aceste brațe creează o barieră care împiedică zăpada să se acumuleze pe acoperiș.


Opritorul de zăpadă bara este o alternativă la opritorul de zăpadă grilaj și este ideal pentru acoperișurile cu înclinare accentuată. Acesta poate fi mai puțin vizibil decât opritorul de zăpadă grilaj și poate oferi o protecție mai bună împotriva acumulării de zăpadă pe acoperiș.


În plus față de opritorul de zăpadă bara, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi coșurile de fum, care asigură evacuarea fumului din sobe și seminee prin acoperiș, și jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.