Membrană ventilatie fatade Riwega USB Wintop UV 160

Membrană ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata sau fatade

Membrana de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 este un produs special conceput pentru a asigura o ventilatie adecvata a acoperisurilor din tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata sau fatade. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne formarea de umiditate si condens.

USB Windtop UV 160 este o membrană de difuzie în două straturi, pentru fațade ventilate.

Stratul de bază din fibre de poliester are o acoperire specială din poliuretan rezistent UV. Această compoziție face ca USB Windtop UV 160 să fie o membrană ideală pentru impermeabilizarea și etanșarea la vânt a termoizolațiilor în cazul fațadelor ventilate acoperite cu plăci discontinue ce permit trecerea luminii șia razelor UV prin rosturi.

Pentru a garanta etanșarea perfectă în cazul placărilor discontinue, rosturile nu vor fi mai mari de20 mm. Îmbunătățește eficiența termoizolației Rezistență la razele UV Permeabilă la vaporii de apă Impermeabilă și etanșă la vânt Durabilitate îndelungată Pentru fațade ventilate Datorită compoziției sale, USB WINDTOP UV 160 este garantată pentru stabilitatea UV (cu rosturi de maxim 20 mm). Deasemenea și suprapunerile trebuie să aibă aceeași rezistență. De aceea, se recomandă etanșarea suprapunerilor u bandă adezivă acrilică USB TAPE UV, care conține un strat de polietilenă stabilizat UV.

MEMBRANA DE VENTILATIE PENTRU FATADE

PROTEJEAZA TERMOIZOLATIA SI CRESTE DURATA DE VIATA A ACESTEIA

Beneficii:

  • Permeabila la vaporii de apa
  • Impermeabila la apa
  • Etansa la vant
  • Greutate mica
  • Nereflexiva
  • Ecologica si reciclabila
  • Garanteaza etanseitatea la vant a peretelui

Trei straturi termosudate

Membrana de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 este compusa din trei straturi, un strat de tesatura polipropilena, un strat de spuma polietilena si un strat de film poliesteric, care asigura o etansare completa impotriva apei si a vantului. Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi instalata atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Montarea membranei de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 pe acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata sau pe fatade este un proces simplu si rapid, care poate fi realizat de catre specialisti sau de catre proprietarii de case cu experienta. Este important sa se asigure ca instalarea este realizata corect, astfel incat membrana sa fie etansa si sa previna infiltrarea apei si a vantului.

Beneficiile membranei de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 sunt multiple. In primul rand, aceasta asigura o ventilatie adecvata a acoperisului sau a fatadei, care ajuta la prevenirea formarii de umiditate si a condensului. In plus, membrana asigura o etansare completa impotriva apei si a vantului, prevenind astfel infiltrarea acestora si protejand structura acoperisului sau a fatadei impotriva deteriorarii.

De asemenea, membrana de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 este rezistenta la razele UV si la temperaturile extreme, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in orice conditii meteorologice. Aceasta contribuie la prelungirea duratei de viata a acoperisului sau a fatadei si la reducerea costurilor de intretinere.

In concluzie, membrana de ventilatie Riwega USB Wintop UV 160 este o solutie excelenta pentru proprietarii de case si locuinte care doresc sa asigure o ventilatie adecvata si o protectie eficienta impotriva apei si a vantului pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata sau fatade. Aceasta este durabila, eficienta si poate imbunatati semnificativ performanta si durabilitatea acoperisului sau a fatadei.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 26
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.