Membrana etansare Riwega USB Wall 100

Membrana etansare Riwega USB Wall 100 pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata sau fatade

Membrana de etansare Riwega USB Wall 100 este un produs special conceput pentru a asigura o etansare completa a fatadelor si a acoperisurilor din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care asigura o protectie eficienta impotriva apei si a vantului.

Membrana de etansare Riwega USB Wall 100 este compusa din doua straturi, un strat de polipropilena si un strat de adeziv butilic, care asigura o etansare completa impotriva infiltrarii apei si a vantului. Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi instalata atat pe fatade, cat si pe acoperisuri.

Aceasta membrana se instaleaza direct pe termoizolatia exterioara in cazul fatadelor ventilate cu panouri continue si este produsul ideal pentru impermeabilizarea si etansarea la vant a fatadelor ventilate.

Este o membrana de inalta difuzie, in trei straturi subtiri termosudate. Aceste caracteristici fac din aceasta membrane produsul ideal pentru impermeabilizarea si etansarea la vant a fatadelor ventilate.

MEMBRANA DE DIFUZIE PENTRU FATADE

PROTEJEAZA TERMOIZOLATIA SI CRESTE DURATA DE VIATA A ACESTEIA

Beneficii:

  • Permeabila la vaporii de apa
  • Impermeabila la apa
  • Etansa la vant
  • Greutate mica
  • Nereflexiva
  • Ecologica si reciclabila
  • Garanteaza etanseitatea la vant a peretelui

Trei straturi termosudate

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 25
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.