Membrana de vapori Riwega DS 1500 SYN 130

Membrana de vapori pentru acoperisuri si fatade Riwega DS 1500 SYN 130

Membrana de vapori Riwega DS 1500 SYN 130 este un produs special conceput pentru a controla umiditatea si a preveni formarea de condens pe acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea.

Membrana de vapori Riwega DS 1500 SYN 130 este compusa din doua straturi, un strat de poliester si un strat de membrana polimerica, care actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si a condensului. Membrana este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi instalata atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Membranele de vapori Riwega DS 1500 SYN sunt utilizate la interior, pe structuri verticale, orizontale sau oblice pentru a limita transferul vaporilor de apă dinspre partea caldă a structurii către partea rece.

Membrana de vapori Riwega DS 1500 SYN - gama de bariere de vapori sintetice DS include următoarele tipuri: polietilenă, polietilenă armată, polietilenă / aluminiu armată, polipropilenă / polietilenă / aluminiu armată. Membranele au caracteristici tehnice diferite, de exemplu: valoarea Sd, masa unitară sau rezistențele mecanice.

Aceste membrane de vapori sunt utilizate la interior, pe structuri verticale, orizontale sau oblice pentru a limita transferul vaporilor de apă dinspre partea caldă a structurii către partea rece, protejând împotriva problemelor cauzate de apariția condensului.

Beneficii:

  • Elimină total riscul apariției condensului în pereți
  • Permisivitate la vapori extrem de redusă
  • Impermeabile
  • Etanșe la vânt
  • Etanșe la aer
  • Ușor de manevrat
  • Caracteristici individuale specifice

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 22
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.