Membrana de control vapori Riwega USB Micro Light 120

Membrana control vapori iwega USB Micro Light 120 pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata

Membrana control vapori Riwega USB Micro Light 120 este un produs special conceput pentru a preveni formarea de condens si a controla umiditatea la acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea. Montarea membranei de control vapori Riwega USB Micro Light 120 pe acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata este un proces simplu si rapid, care poate fi realizat de catre specialisti sau de catre proprietarii de case cu experienta.

USB Micro Light 120 este o membrana de control vapori in trei straturi, impermeabila si etansa la aer. Straturile de protectie sunt din fibre de polipropilena care protejeaza microfilmul central microporos din PE. Cele trei straturi sunt imbinate utilizand un procedeu inovator de expansiune moleculara.

Principala caracteristica a acestei membrane de control vapori este greutatea mica (120 g/m²), ceea ce o face ideala pentru aplicarea pe peretii, tavanele si mansardele acoperisurilor, dinspre interior, unde rezistentele mecanice nu sunt atat de importante precum greutatea redusa si manipularea usoara.

USB Micro Light 120 garanteaza etanseitatea la apa si aer, precum si controleaza transferul vaporilor de apa dinspre interior spre exterior si in sens invers. Instalata la interior, membrana de control vapori USB MICRO LIGHT 120 va fi ulterior acoperita de placile de gips-carton sau alt tip de placaj. Avand in vedere ca aceste panouri vor fi fixate prin gaurire cu suruburi in structura suport, trebuie prevenita trecerea vaporilor de apa prin aceste gauri, pentru a asigura etansarea perfecta. In acest sens, se va utiliza banda de etansare USB TIP KONT in zonele de fixare.

Beneficii:

  • Optimizeaza eficienta termoizolatiei prin controlul condensului
  • Regleaza transferul vaporilor de apa
  • Etansa la aer
  • Impermeabila la apa
  • Usoara si usor de manevrat
  • Ecologica si reciclabila

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 24
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.