Membrana control vapori Riwega USB Micro 100 Vario

Membrana control vapori Riwega USB Micro 100 Vario pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata

Membrana de control vapori Riwega USB Micro 100 Vario este un produs special conceput pentru a preveni formarea de condens si a controla umiditatea la acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea. Membrana de control vapori Riwega USB Micro 100 Vario este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi instalata atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente. Montarea acestei membrane este un proces simplu si rapid, care poate fi realizat de catre specialisti sau de catre proprietarii de case cu experienta.

Membrana control vapori Riwega USB Micro 100 Vario este o membrană de control vapori, ideală pentru protecția termoizolațiilor realizate peste astereală. - Perfecta pentru aplicare ca placare, parțial pe interior și parțial pe exteriorul structurilor din lemn. - Oferă reglarea perfectă a trecerii vaporilor în raport cu temperatura și umiditatea. - Perfecta pentru a fi utilizata în timpul lucrărilor de renovare a plicului clădirii cu izolație internă.

Membrana control vapori USB Micro 100 Vario garantează etanșeitatea perfectă la aer și reglează transferul vaporilor de apă în funcție de temperatură și umiditate. Iarna, membrana filtrează doar o mică parte când este instalată la interiorul termoizolației în timp ce crește permeabilitatea la vapori când este instalată la exteriorul termoizolației. Vara, aceste funcții se inversează, adică limitează intrarea umidității din exterior și crește difuzia dinspre interior.

Pentru a garanta etanșeitatea totală împotriva penetrării aerului a membranei de control a vaporilor USB Micro 100 Vario, recomandăm utilizarea benzii adezive cu polietilenă USB TAPE 1 PE. Acest tip de bandă este foarte eficientă în zone precum suprapunerile orizontale, îmbinările verticale sau conexiunile cu alte elemente ale construcției (zidărie, lemn, uși, ferestre sau conducte de aerisire)

Beneficii:

  • Elimină total riscul apariției condensului în pereți
  • Permisivitate la vapori extrem de redusă
  • Impermeabile
  • Etanșe la vânt
  • Etanșe la aer
  • Ușor de manevrat
  • Caracteristici individuale specifice

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 23
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.