Manson din cauciuc EPDM

Manson din cauciuc EPDM – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Mansonul din cauciuc EPDM (monștrul EPDM) este un tip de accesoriu pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este fabricat din cauciuc etilen-propilen-dienic monomer (EPDM), un material rezistent la intemperii și la razele UV.

Gulerul este utilizat pentru a etanșa suprafața acoperișului în locul trecerii sistemului de evacuare a strapungerilor etc. Materialul din care este confecționat este caracterizat printr-o rezistență ridicată la tracțiune. Gulerul se potrivește perfect și aderă la tabla metalica profilata, trapezoidale și plate. Partea exterioară a bazei este acoperită cu aluminiu, ceea ce facilitează reglarea manuală a profilului acoperișului.

Mansonul din cauciuc EPDM este utilizat pentru a etanșa îmbinările și fisurile în acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este instalat în jurul țevilor de ventilație, aferente de aerisire, a conductelor de aer condiționat sau a altor obiecte care pătrund prin acoperiș.


Mansonul din cauciuc EPDM este ușor de instalat și de tăiat la dimensiunea potrivită. Acesta se lipește de îmbinare cu ajutorul unui adeziv special și se asigură cu șuruburi sau cu cleme de fixare.


Avantajele utilizării mansonului din cauciuc EPDM includ impermeabilitatea la apă, rezistența la temperaturi ridicate și scăzute și la razele UV. Acesta poate fi utilizat pentru a etanșa îmbinările și fisurile în acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată, și poate ajuta la prevenirea infiltrării apei și a altor elemente în interiorul clădirii.


În plus față de mansonul din cauciuc EPDM, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi coșurile de fum, care asigură evacuarea fumului din sobe și seminee prin acoperiș, și jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.