Jgheab ascuns (colector fronton)

Jgheab ascuns (colector fronton) – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Jgheabul ascuns (colector fronton) este un tip de accesoriu pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este conceput pentru a colecta apa de ploaie care se scurge de pe acoperiș și pentru a o direcționa în jos, în sistemul de canalizare.

Se foloseste in cazul in care acoperisul este evazat (marginea nu are unghi de 90 grade cu streasina iar varful acoperisului este mai in afara decat streasina) sau la imbinarea cu peretele in plan inclinat pentru o etansare superioara. Are rolul de a prelua apa si de a o ghida spre jgheab.

Jgheabul ascuns (colector fronton) este instalat de obicei pe marginea frontală a acoperișului, unde se întâlnește cu zidul, și este ascuns sub un cornișă sau un fronton. Acesta este proiectat să fie invizibil de la nivelul solului, astfel încât să nu afecteze estetica clădirii.


Jgheabul ascuns (colector fronton) este fabricat din diferite materiale, inclusiv aluminiu, oțel inoxidabil și PVC, și este disponibil în diferite dimensiuni și culori pentru a se potrivi cu designul acoperișului și al clădirii. Acesta este prevăzut cu o serie de orificii de evacuare pentru a permite scurgerea apei de ploaie și are un sistem de prindere sigur pentru a preveni îndoirea sau deformarea.


Jgheabul ascuns (colector fronton) este o alternativă estetică la jgheaburile tradiționale și este ideal pentru clădirile în care se dorește un aspect elegant și curat. Acesta poate fi utilizat în diferite medii, inclusiv în mediul urban și rural, și poate fi instalat pe diferite tipuri de acoperișuri, cum ar fi tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată.


În plus față de jgheabul ascuns (colector fronton), există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi mansonul din cauciuc EPDM, care este utilizat pentru a etanșa îmbinările și fisurile în acoperiș, și sistemele de colectare a apei de ploaie, care colectează apa de ploaie de pe acoperiș și o direcționează într-un recipient de stocare sau în sistemul de canalizare.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.