Folie anticondens Riwega USB Reflex

Folie anticondens Riwega USB Reflex pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata sau fatade

Folia anticondens Riwega USB Reflex este un produs special conceput pentru a preveni formarea condensului pe suprafetele din interiorul acoperisurilor din tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata sau fatade. Aceasta folie este realizata dintr-un material special, care permite circulatia aerului, reducand astfel formarea de condens.

Folia anticondens Riwega USB Reflex este compusa din doua straturi, un strat de spuma poliuretanica si un strat de aluminiu, care actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si a condensului. Folia este disponibila in diferite dimensiuni si este usor de instalat, atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Formand stratul dinspre partea de interior al structurilor termoizolante, folia anticondens reduce la minimum cantitatea vaporilor si a aerului ce patrund in structura, respectiv reduce si pierderile de caldura (in cazul aplicarii unor suprapuneri si etanseizari adecvate).

USB Reflex este o membrana armata din patru straturi imbinate termic. Stratul exterior este reprezentat de o membrana de aluminiu preperforat, protejata de o pelicula din poliester cu efect antioxidant. Stratul de aluminiu are rolul de a reflecta razele infrarosii ce patrund dinspre exterior si transporta caldura.

Emisivitatea este abilitatea suprafetei unui material de a emite energie sub forma de radiatie in functie de temperatura suprafetei. Aceasta este o valoare cuprinsa in intervalul 0< ε <1. Cu cat valoarea emisivitatii este mai mica, cu atat suprafata radiaza mai putina energie.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.