Folie anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK

Folie anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata

Folia anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK este un produs special conceput pentru a preveni formarea de condens pe acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta folie este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens.

Folia anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK este compusa din trei straturi, un strat de tesatura polipropilena, un strat de spuma poliuretanica si un strat de aluminiu, care actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si a condensului. Folia este disponibila in diferite dimensiuni si este usor de instalat, atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Formand stratul dinspre partea de interior al structurilor termoizolante, folia anti-condens reduce la minimum cantitatea vaporilor si a aerului ce patrund in structura, respectiv reduce si pierderile de caldura (in cazul aplicarii unor suprapuneri si etanseizari adecvate).

Microfilmul elastic din poliuretan, combinat cu straturile de protectie din fibre de poliester face ca USB Protector Silver 230 SK sa fie o membrana extrem de rezistenta la UV; aceasta caracteristica permite ca membrana sa poata fi instalata chiar daca invelitoarea va suporta intarzieri de punere in opera de pana la 8 luni.

MEMBRANA EXTREM DE DURABILA, CU 20 DE ANI GARANTIE

POATE FI MONTATA SUB PANOURI FOTOVOLTAICE

Caracteristicile tehnice ale membranei vor fi garantate chiar si dupa o expunere la UV de pana la 8 luni, indiferent de anotimp. USB Protector Silver 230 SK rezista la temperaturi cuprinse intre -40°C pana la +120°C.

USB TOP Protector Silver 230 SK si GOLD 330 SK sunt marcate pe suprafata cu o matrice de linii ortogonale la o distanta de 5 cm. Aceasta caracteristica ajuta la o mai usoara instalare a sipcilor vertical deoarece montatorul salveaza timpul necesar trasajelor verticale.

Beneficiile foliei anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK sunt multiple. In primul rand, aceasta previne formarea de condens, care poate duce la deteriorarea structurii acoperisului si la aparitia mucegaiului si a ciupercilor. In plus, folia anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK ajuta la reducerea pierderilor de caldura in sezonul rece si la mentinerea temperaturii confortabile in sezonul cald.

Folia anticondens Riwega USB Protector Silver 230 SK este, de asemenea, durabila si rezistenta la razele UV, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in orice conditii meteorologice. Aceasta contribuie la prelungirea duratei de viata a acoperisului si la reducerea costurilor de intretinere.

Beneficii:

  • Stabilitate UV
  • Rezistenta la temperaturi extreme
  • Rezistente mecanice superioare
  • Durabila
  • Impermeabila
  • Deschisa la difuzia vaporilor de apa
  • Garanteaza etanseitatea la vant
  • Faciliteaza montajul rapid al contrasipcilor

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.