Folie anticondens Fakro Eurotop Activ 110

Folie anticondens si alte membrane si accesorii pentru acoperisuri si fatade

Fakro Eurotop Activ 110 este o folie anticondens cu proprietati de auto-curatare, special conceputa pentru acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta folie este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea.

In plus, Fakro Eurotop Activ 110 are proprietati de auto-curatare, ceea ce inseamna ca suprafata sa respinge murdaria si praful, reducand astfel necesitatea de curatare si intretinere.

Eurotop Activ V110 este o barieră de vapori activă care permite "respirația" peretelui. Instalată în pereții laterali, acționează ca barieră împotriva vântului.

Foliile barieră de vapori reduc riscul de condens în structură, ajutând buna funcționare a foliei anticondens aplicată pe partea exterioară a termoizolatiei.

Avantaje:

  • drenarea condensului
  • ventilatie sub tabla
  • aplicatii multiple
  • instalare rapida si usoara

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 20
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.