Folie anti-condens Riwega USB Clasic 185 SK

Folie anti-condens pentru acoperisuri si fatade Riwega USB Clasic 185 SK

Folia anti-condens Riwega USB Clasic 185 SK este un produs special conceput pentru a preveni formarea de condens pe acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta folie este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens.

Folia anti-condens Riwega USB Clasic 185 SK este compusa din doua straturi, un strat de tesatura polipropilena si un strat de spuma poliuretanica, care actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si a condensului. Folia este disponibila in diferite dimensiuni si este usor de instalat, atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Formand stratul dinspre partea de interior al structurilor termoizolante, folia anti-condens reduce la minimum cantitatea vaporilor si a aerului ce patrund in structura, respectiv reduce si pierderile de caldura (in cazul aplicarii unor suprapuneri si etanseizari adecvate).

Cele trei straturi sunt imbinate utilizand un procedeu inovator de expansiune moleculara. Microfilmul poros UV 10 PP Plus in completare cu un tratament de stabilizare UV al stratului de protectie superior (corespunzand cu aprox. 5% din greutatea produsului) fac ca membrana USB Classic 185 SK sa reziste unei expuneri de durata la ultraviolete pana la montajul invelitorii.

Beneficii:

  • Elimină total riscul apariției condensului în pereți
  • Permisivitate la vapori extrem de redusă
  • Impermeabile
  • Etanșe la vânt
  • Etanșe la aer
  • Ușor de manevrat
  • Caracteristici individuale specifice

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.