Element ventilare acoperis

Element ventilare acoperis – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Elementul de ventilare pentru acoperiș este un tip de accesoriu utilizat pentru a asigura o ventilație adecvată a acoperișului. Acesta este conceput pentru a permite aerului să circule prin spațiul de sub acoperiș și pentru a îndepărta umiditatea și căldura acumulată în această zonă.

Element de ventilare si indepartare a umiditatii din acoperiș, pentru invelitoarea cu trecere profilată. Produsul este destinat ventilatiei din podurile neutilizabile, a spatiului dintre membrana si acoperis, dintre izolatie si acoperis, dintre placile OSB si acoperis.

Fabricat din material plastic rezistent la impact, la condiţiile agresive de mediu şi de coroziune, contine elemente interschimbabile.

Catalogul nr : P51 Unghi reglabil: 5º – 45º

Produs oferit în set complet, contine:

  • element ventilație pentru acoperiș
  • etansare butilica
  • 10 buc șuruburi în culoarea acoperișului

Elementele de ventilare pentru acoperiș pot fi fabricate din diferite materiale, inclusiv din oțel galvanizat, aluminiu sau PVC. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de acoperișuri, cum ar fi tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată.

Elementele de ventilare pentru acoperiș sunt montate pe acoperiș și sunt prevăzute cu orificii de ventilație pentru a permite circulația aerului. Acestea sunt instalate în locurile strategice, cum ar fi în apropierea coșurilor de fum, pentru a împiedica acumularea de umiditate și a preveni apariția mucegaiului și a altor probleme de deteriorare.

Ventilația adecvată a acoperișului poate ajuta la prevenirea deteriorării premature a acoperișului și a structurii acestuia, precum și la menținerea temperaturii confortabile în interiorul clădirii. De asemenea, poate ajuta la economisirea energiei prin reducerea utilizării aerului condiționat în sezonul cald.

În plus față de elementele de ventilare pentru acoperiș, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare și sistemul de protecție împotriva gheții, care previne formarea gheții pe acoperiș și reduce riscul de daune structurale.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.