Cos ventilare – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Cosul de ventilare este un accesoriu important pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este utilizat pentru a ventila spațiul de sub acoperiș și pentru a îndepărta umiditatea și căldura acumulată în această zonă.

Sistem complet pentru aerisirea si ventilarea acoperișului cu trecere profilată. Fabricat din material plastic rezistent la impact, la condiţiile agresive de mediu şi de coroziune, contine elemente interschimbabile.

Culori disponibile: maro 8017, antracit 7024, rosu oxid 3009, verde 6020, negru 9005, rosu caramiziu 8004, gri antracit 7021, maro inchis 8019

Produs oferit în set complet, contine:

  • element ventilație pentru acoperiș
  • trecere profilata
  • etansare butilica
  • 14 buc șuruburi în culoarea acoperișului

Cosurile de ventilare sunt de obicei montate pe acoperiș, în apropierea coșurilor de fum, pentru a permite aerului să circule prin spațiul de sub acoperiș. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și materiale, inclusiv din oțel galvanizat, aluminiu sau PVC, și sunt proiectate pentru a se potrivi cu designul acoperișului și al clădirii.

Cosurile de ventilare sunt prevăzute cu orificii de ventilație pentru a permite circulația aerului și sunt etanșate cu mastic silicon sau cu alte materiale de etanșare pentru a preveni infiltrarea apei sau a altor elemente în interiorul clădirii.

Utilizarea cosurilor de ventilare poate ajuta la prevenirea deteriorării premature a acoperișului și a structurii acestuia, precum și la menținerea temperaturii confortabile în interiorul clădirii. De asemenea, poate ajuta la economisirea energiei prin reducerea utilizării aerului condiționat în sezonul cald.

În plus față de cosurile de ventilare, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare, și elementele de trecere pentru acoperiș, care etanșează îmbinările și fisurile din acoperișul unde există obiecte care trec prin acoperiș.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 1 1
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.