Coamă semirotunda

Coamă semirotunda – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Coama semirotundă este un accesoriu important pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Aceasta este utilizată pentru a acoperi îmbinarea centrală a acoperișului și pentru a preveni infiltrarea apei sau a altor elemente în interiorul clădirii.

Coama semirounda este un element ce se utilizeaza in partea superioara a planurilor, fiind destinat montarii sigure si eficiente, a acoperisurilor. Are un rol esential, si anume acela de a inchide etans doua ape. Astfel, coama semirotunda actioneaza ca un scut extraordinar, impotriva infiltratiilor de apa in acoperisul dumneavoastra.

Coamele semirotunde sunt de obicei fabricate din același material ca și acoperișul și sunt disponibile în diferite dimensiuni, culori și profile pentru a se potrivi cu designul acoperișului și al clădirii. Acestea sunt ușor de instalat și se fixează pe acoperiș cu șuruburi sau cu alte elemente de prindere.

Coamele semirotunde sunt prevăzute cu orificii de ventilație pentru a permite circulația aerului și sunt etanșate cu mastic silicon sau cu alte materiale de etanșare pentru a preveni infiltrarea apei sau a altor elemente în interiorul clădirii.

Utilizarea coamelor semirotunde poate ajuta la prevenirea deteriorării premature a acoperișului și a structurii acestuia, precum și la menținerea temperaturii confortabile în interiorul clădirii. De asemenea, poate ajuta la economisirea energiei prin reducerea utilizării aerului condiționat în sezonul cald.

În plus față de coamele semirotunde, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare, și elementele de trecere pentru acoperiș, care etanșează îmbinările și fisurile din acoperișul unde există obiecte care trec prin acoperiș.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.