Buretele de etansare universal

Buretele de etansare – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Buretele de etanșare este un accesoriu important pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică, tigla metalică cu acoperire de piatră și tablă cutată. Acesta este utilizat pentru a etanșa îmbinările și fisurile din acoperiș și pentru a preveni infiltrarea apei sau a altor elemente în interiorul clădirii.

Buretele universal de etansare se aplica pe dolie si sub coama. Are rol de etansare, pentru a opri patrunderea apei si zapezii.

Se utilizeaza in zonele de intersectie a pantelor, unde sunt instalate doliile, pentru a preveni infiltrarea de apa si zapada sub foile de tigla.

Buretele de etanșare este fabricat din material poros, de obicei din spumă poliuretanică sau din burete de polietilenă, și este disponibil în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu designul acoperișului și al clădirii. Acesta este instalat în îmbinările dintre plăcile de acoperiș și este etanșat cu mastic silicon sau cu alte materiale de etanșare pentru a preveni infiltrarea apei sau a altor elemente în interiorul clădirii.


Utilizarea buretelui de etanșare poate ajuta la prevenirea deteriorării premature a acoperișului și a structurii acestuia, precum și la menținerea temperaturii confortabile în interiorul clădirii. De asemenea, poate ajuta la economisirea energiei prin reducerea utilizării aerului condiționat în sezonul cald.


În plus față de buretele de etanșare, există și alte accesorii pentru acoperișurile din tigla metalică, tigla ceramică și tablă cutată, cum ar fi jgheaburile și burlanele, care colectează apa de ploaie și o direcționează spre sistemul de canalizare, și elementele de trecere pentru acoperiș, care etanșează îmbinările și fisurile din acoperișul unde există obiecte care trec prin acoperiș.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 28
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.