Bordura streasina – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Bordura de streasina este un accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda metalica care se monteaza pe marginea acoperisului, la intersectia dintre acoperis si peretele exterior al casei. Scopul principal al bordurii de streasina este de a preveni patrunderea apei de ploaie in interiorul casei prin canalizarea acesteia de-a lungul marginii acoperisului si in afara peretelui.

Sort streaşina confecţionat din tabla de otel galvanizata acoperit cu zinc pe ambele fete 275 g/zn/mp² şi aplicat un strat de vopsea de calitate superioara

Bordura streasina – face imbinarea panourilor de tigla metalica cu jgheabul, permitand scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.

Se monteaza pe toata lungimea streasinii. Fixarea se face cu suruburi autoforante cu garnitura (4,8×35) la o distanta de aproximativ 250 mm unul de altul.

Cand se impune utilizarea a doua sau mai multe bucati de bordura streasina, se recomanda ca imbinarea sa se faca printr-o suprapunere a accesoriilor de aproximativ 50-100 mm.

Bordura de streasina este disponibila in diferite dimensiuni, materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca cu designul si culorile acoperisului. Aceasta poate fi realizata din aluminiu, otel inoxidabil sau cupru, in functie de preferinte si buget.

In general, bordura de streasina trebuie sa fie montata in acelasi timp cu acoperisul pentru a asigura o potrivire perfecta. Este important sa fie montata corect, astfel incat sa nu se permita patrunderea apei prin marginile acoperisului si sa fie sigura si rezistenta in timpul intemperiilor.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.