Bordură Perete (glaf)

Bordură Perete (glaf) – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Bordura de perete, cunoscuta si sub denumirea de glaf de perete, este un alt accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda metalica care se monteaza pe peretii laterali ai casei, sub marginea acoperisului, si are rolul de a proteja peretii de umezeala si infiltratii.

Confecţionata din tabla de otel galvanizata acoperit cu zinc pe ambele fete 275 g/zn/mp² şi aplicat un strat de vopsea de calitate superioara. Se folosește la intersecția apelor cu pereți calcan, ziduri despărțitoare. Împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.

Bordura de perete este disponibila in diferite dimensiuni, materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca cu designul si culorile acoperisului. Aceasta poate fi realizata din aluminiu, otel inoxidabil sau cupru, in functie de preferinte si buget.

Montarea bordurii de perete este importanta pentru a preveni patrunderea apei de ploaie in interiorul peretilor si pentru a asigura o protectie completa a acoperisului. Este important sa fie montata corect si etans, astfel incat sa nu permita patrunderea apei sau a altor elemente in interiorul peretilor si sa fie sigura si rezistenta in timpul intemperiilor.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.