Bordura fronton – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Bordura fronton, cunoscuta si sub denumirea de burlan frontal, este un alt accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda metalica care se monteaza pe marginea frontonului, adica pe partea superioara a peretelui frontal al casei, acolo unde acoperisul intalneste peretele.

Scopul principal al bordurii fronton este de a preveni patrunderea apei de ploaie in interiorul peretelui frontal al casei prin canalizarea acesteia de-a lungul marginea frontonului si in afara peretelui. Bordura fronton este disponibila in diferite dimensiuni, materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca cu designul si culorile acoperisului.

Montarea bordurii fronton este importanta pentru a preveni aparitia de infiltratii si umiditate in peretele frontal al casei, astfel incat sa protejeze structura si izolatia acesteia. Este important sa fie montata corect, astfel incat sa nu permita patrunderea apei prin marginile acoperisului si sa fie sigura si rezistenta in timpul intemperiilor.

Bordura fronton confectionata din tabla de otel galvanizata acoperit cu zinc pe ambele feţe 275 g/zn/mp² şi aplicat un strat de vopsea de calitate superioara

Bordura fronton – inchide acoperisul in partile laterale acoperind marginile sarpantei. Se monteaza peste scandura de pazie, dupa ce au fost fixate placile de tigla.

Se fixeaza de panoul de tigla metalica cu suruburi autoforante cu garnitura (4,8×35). Se recomanda ca suruburile sa fie prinse pe fiecare modul al panoului

In cazul acoperisurilor la care bordura fronton nu acopera suficient ondulatia panoului de tigla metalica, pentru a preveni infiltratiile, se utilizeaza accesoriul numit colector fronton. Acesta se monteaza sub panoul de tigla metalica si sub bordura fronton, dirijând apa catre sistemul pluvial.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.