Banda pentru etansare si ventilare coame

Banda pentru etansare si ventilare coame – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Banda pentru etansare si ventilare la coame este un accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda speciala, care se monteaza pe coama acoperisului, la intersectia dintre doua streasini, pentru a etansa si a asigura o ventilare adecvata a spatiului de sub acoperis.

Banda pentru etansarea si ventilarea coamelor, compatibila cu invelitorile din tigla ceramica sau tigla din beton; Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat cu benzi adezive de înaltă calitate. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV.Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Pentru fixarea perfectă a benzilor de butil pe suprafaţa ţiglelor, acestea trebuie să fie uscate, fără praf sau neunsuroase.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.