Banda pentru aerisire streasina

Banda pentru aerisire streasina – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Banda pentru aerisire la streasina este un accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda speciala care se monteaza pe marginea streasinei, intre acoperis si peretele casei, pentru a asigura o ventilatie adecvata a spatiului de sub acoperis.

Banda pentru aerisirea stresinii este realizata din PVC, are culoarea maro, lungimea de 5 metri si latimea de 100 milimetri. Se monteaza de-a lungul liniei stresinii. Are rolul de a permite intrarea aerului pentru ventilare, dar si de a impiedica accesul pasarilor sau insectelor mari sub invelitoare.

Banda pentru aerisire la streasina este de obicei realizata dintr-un material poros, cum ar fi fibra de sticla sau poliester, care permite trecerea aerului, dar impiedica patrunderea apei si a altor elemente in interiorul acoperisului. Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni, in functie de dimensiunea streasinei si de nevoile de ventilatie ale acoperisului.


Ventilatia adecvata a spatiului de sub acoperis este importanta pentru a preveni acumularea de umiditate, care poate duce la aparitia mucegaiului si a altor probleme de sanatate si siguranta. De asemenea, o ventilatie adecvata poate ajuta la reducerea costurilor de racire in sezonul cald si la prevenirea deteriorarii premature a acoperisului.


Montarea benzii pentru aerisire la streasina este importanta pentru a asigura o ventilatie adecvata a spatiului de sub acoperis si pentru a preveni acumularea de umiditate. Aceasta trebuie sa fie montata corect si etans, astfel incat sa nu permita patrunderea apei sau a altor elemente in interiorul acoperisului si sa fie sigura si rezistenta in timpul intemperiilor.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 27
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.