Banda etansare Aluband

Banda etansare  – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Banda etansare este un accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda adeziva speciala, realizata dintr-un material impermeabil si rezistent la temperaturi ridicate, care se foloseste pentru a etansa suprafetele de acoperis care trebuie sa fie impenetrabile la apa si vant.

Banda etansare - Aluband. Banda confectionata dintr-un strat bituminos puternic adeziv, acoperit cu folie de aluminiu, foarte rezistenta la conditiile mediului exterior. Recomandata pentru etansarea jgheaburilor, a ferestrelor boltite, etansarea pe elemente de sticla, etansarea intre pereti si extensii, la imbinarea acoperisului. Aluband este usor de aplicat in forma dorita, se lipeste instantaneu si are o mare rezistenta la rupere.

Este usor de aplicat in forma dorita. Folia este rezistenta la conditiile mediului exterior si are o mare rezistenta la rupere.

Aplicatii:

  • etansarea jgheaburilor;
  • etansarea ferestrelor boltite;
  • etansarea peste bare de sticla;
  • etasarea intre pereti si extensii;
  • imbinarea acoperisului (coama-dolie).

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 190604
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.