Semne ca este necesara inlocuirea acoperisului

Fiecare lucrare are o durata de viata anume.

Situatiile neplacute pot fi prevenite, prin acordarea unei atentii sporite fiecarei componente din locuinta.Sunt mai ulte semne care ne duc cu gandul la faptul ca ar fi, poate, momentul inlocuirii acoperisului vechi cu unul nou, de o calitate mai buna si mai durabil.

Capacitatea acoperisului de a face fata conditiilor meteorologice neprietenoase scade in timp.

Un asemenea acoperis ar putea lasa cladirea vulnerabila in fata intemperiilor vremii. De asemenea, exista situatia in care cresc muschi pe acoperis. Acesta poate fi un semn ca panta acoperisului este prea mica si nu se permite drenarea ideala a apei. Daca apa va ramane stocata timp indelungat, atunci, cu siguranta, formatiuni de tip muschi se vor forma, afectand, in timp, rezistenta acoperisului.Unul dintre cele mai neplacute semne ca este momentul inlocuirii acoperisului este faptul ca exista scurgeri pe peretii unor camere din partea superioara a constructiei sau pe cei aflati sub pod.

Acesta nu trebuie sa fie neaparat un semn al defectarii sistemului pluvial sau de drenare a apei, ci, in cele mai dese situatii, este un semn ca acoperisul urmeaza sa cedeze. In aceste conditii, poate aparea si mucegaiul, provocand reactii neplacute in lant.Desigur, cele enumerate mai sus au fost motive independente de proprietarul locuintei. Exista si situatii in care, insa, proprietarul este cel care ia initiativa proactiv, mai ales atunci cand se pune problema extinderii cladirii sau a proiectarii unei mansarde.

Desigur, in timp, necesitatile se schimba si pot aparea dorinte de extindere, fapt ce va atrage dupa sine, nevoia de reconstruire a acoperisului. Aceeasi situatie este si in cazul in care se doreste mansardarea constructiei.Indiferent de situatie, noi recomandam executarea tuturor lucrarilor doar cu materiale de foarte buna calitate si doar de catre echipe ce au o experienta dovedita in domeniu.

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?