Materialele ideale pentru acoperisuri de durata

Casa ideala este un proiect catre care tindem cu totii. Dar, intreg procesul este unul foarte complex si care solicita resurse de toate felurile.

Materialele ce urmeaza a fi folosite pentru proiectarea si constructia anumitelor zone si parti din casa sunt determinante pentru rezistenta viitoarei locuinte, cat si pentru aspectul pe care acesta il va avea. Aici includem materialele pentru zidarie, pentru izolare, pentru finisare. Nu trebuie, insa, neglijate materialele ce vor fi folosite pentru acoperis. Lucrurile nu sunt pe atat de simple pe cat pot parea.

Piata s-a diversificat si alegerea a devenit mai dificila. Fiecare material are beneficiile si calitatile sale, in functie de natura fiecarei constructii.

Totusi, este un aspect foarte important si, de aceea, dorim sa va facem cateva recomandari privind cele mai des utilizate materiale in realizarea de acoperisuri durabile si de calitate. Tigla metalica este, poate, materialul cel mai des folosit in constructia acoperisurilor. Durata de viata a tiglei metalice este una foarte buna, de pana la 50 de ani. Aceasta se regaseste in o diversa gama de culori si de forme, beneficiind si de un montaj facil. Rezistenta sa este una deosebit de buna, iar greutatea este redusa.

Tabla faltuita este o solutie ideala pentru proiectele de case moderne sau pentru cele de patrimoniu. Aspectul sau vizual este unul deosebit, iar rezistenta este una foarte ridicata. Materialul din care tabla este obtinuta este un otel de calitate foarte buna. Avantajul principal al acestui material este ca poate fi montat pe acoperisuri cu pante destul de mici si chiar si pe cele cu inclinatii foarte mari.

Tigla ceramica este, exact ca si cea metalica, regasita in mai multe culori si forme. Ea ofera, insa, o protectie termica si fonica foarte buna. Datorita caracteristicilor materialului, culoarea nu va fi degradata in timp. De asemenea, va permite si ventilarea structurii superioare a constructiei.

Tigla din beton va proteja locuinta de factorii climatici ce ar putea fi daunatori, asigurand o izolare si o impermeabilizare foarte buna.

Nu in ultimul rand, dorim sa amintim de sindrila bituminsoasa, material ideal pentru orice tip de acoperis. Vine in diverse forme si culori, montajul fiind foarte facil.

Exista o varietate mare de materiale disponibile pentru obtinerea unui acoperis de calitate.

In functie de necesitatea dumneavoastra, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi.Casa ideala este un proiect catre care tindem cu totii. Dar, intreg procesul este unul foarte complex si care solicita resurse de toate felurile.

Materialele ce urmeaza a fi folosite pentru proiectarea si constructia anumitelor zone si parti din casa sunt determinante pentru rezistenta viitoarei locuinte, cat si pentru aspectul pe care acesta il va avea. Aici includem materialele pentru zidarie, pentru izolare, pentru finisare.Nu trebuie, insa, neglijate materialele ce vor fi folosite pentru acoperis. Lucrurile nu sunt pe atat de simple pe cat pot parea.

Totusi, este un aspect foarte important si, de aceea, dorim sa va facem cateva recomandari privind cele mai des utilizate materiale in realizarea de acoperisuri durabile si de calitate.

Tigla metalica este, poate, materialul cel mai des folosit in constructia acoperisurilor. Durata de viata a tiglei metalice este una foarte buna, de pana la 50 de ani. Aceasta se regaseste in o diversa gama de culori si de forme, beneficiind si de un montaj facil. Rezistenta sa este una deosebit de buna, iar greutatea este redusa.

Tabla faltuita este o solutie ideala pentru proiectele de case moderne sau pentru cele de patrimoniu. Aspectul sau vizual este unul deosebit, iar rezistenta este una foarte ridicata. Materialul din care tabla este obtinuta este un otel de calitate foarte buna. Avantajul principal al acestui material este ca poate fi montat pe acoperisuri cu pante destul de mici si chiar si pe cele cu inclinatii foarte mari.

Tigla ceramica este, exact ca si cea metalica, regasita in mai multe culori si forme. Ea ofera, insa, o protectie termica si fonica foarte buna. Datorita caracteristicilor materialului, culoarea nu va fi degradata in timp. De asemenea, va permite si ventilarea structurii superioare a constructiei.Tigla din beton va proteja locuinta de factorii climatici ce ar putea fi daunatori, asigurand o izolare si o impermeabilizare foarte buna.

Nu in ultimul rand, dorim sa amintim de sindrila bituminsoasa, material ideal pentru orice tip de acoperis. Vine in diverse forme si culori, montajul fiind foarte facil.Exista o varietate mare de materiale disponibile pentru obtinerea unui acoperis de calitate. In functie de necesitatea dumneavoastra, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi.

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?