materialul ideal pentru acoperis

Oferta s-a diversificat in ultimii ani, iar acum, pe piata exista o multitudine de optiuni de materiale pentru acoperisuri din care putem alege.

Cel mai important criteriu de care trebuie tinut cont este durabilitatea materialului, iar apoi si design-ul acestuia.Calitatea materialelor este vitala.

Din acest punct de vedere, materialele recomandate sunt tablta faltuita si tigla metalica. Ele sunt realizate din otel si au o durata de viata foarte buna. Otelul este un aliaj ce nu se va descompune in timp si nici nu va permite aparitia mucegaiului, nu va putrezi si nici nu se va decolora.

Rezistenta termica a tiglei este un alt criteriu important de care trebuie sa tinem cont. De exemplu, tigla ceramica este un material ce nu este recomandat constructiilor vechi, datorita greutatii sale ridicate, putand genera alte situatii neplacute, ulterior. Mai mult decat atat, nici montajul nu ar fi unul facil

In ceea ce priveste aspectul si design-ul, ideal este sa ne indreptam atentia si asupra rezistentei culorilor. Este un element foarte important. Exista o varietate mare de culori pentru fiecare dintre materialele pentru acoperisuri. Culorile netede ale tiglei ceramice este uneori un element determinant in alegere.

Dar, nici tigla metalica nu este mai prejos. Este un material ce poate fi cu usurinta acoperit cu o vopsea de calitate foarte buna

Nu in ultimul rand, trebuie sa tinem cont de pret. Aceste este influentat de calitatile si proprietatile fiecarui material in parte. Cel mai accesibil material din acest punct de vedere este sindrila bituminoasa, urmata de tigla din beton. Cele mai scumpe materiale sunt tigla ceramica, urmata din tigla din beton.

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?