Tigla metalica Wetterbest Plus

Wetterbest Plus – Profil de acoperiș  din tigla metalica din panouri uni-modulare și bi-modulare

Wetterbest Plus este un profil de acoperiș din tiglă metalică, disponibil în panouri uni-modulare și bi-modulare, care oferă o protecție eficientă împotriva intemperiilor. Aceste panouri sunt realizate din oțel galvanizat, acoperit cu un strat de protecție de aluminiu și zinc, pentru o durabilitate crescută și o rezistență mai mare la coroziune. Wetterbest Plus este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale, comerciale sau industriale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, zăpadă sau ploi abundente. Acest profil de acoperiș este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Panourile uni-modulare și bi-modulare oferă un aspect elegant și modern, făcând din Wetterbest Plus o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare.

Panourile Wetterbest Plus 30 sunt panouri uni-modulare și bi-modulare. Acestea prezintă o înălțime a treptei dintre module de 30 de mm, cea mai înaltă de pe piață, oferind rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.

Aspectul țiglei metalice Wetterbest Plus 30 este unul robust, combinat cu o formă extrem de elegantă. Țigla metalică Wetterbest Plus se va produce in panouri multimodulare de la 430 mm pana la 3230 mm.

Țigla metalică Wetterbest Plus prezintă o înălțime a treptei dintre module de 30 de mm, cea mai înaltă de pe piață, care îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite. Aspectul său este unul robust, combinat cu o formă extrem de elegantă. Din punct de vedere structural Wetterbest Plus prezintă simetrie față de axa longitudinală, astfel încât montajul panourile de țiglă poate incepe atat din dreapta spre stanga cat si din stanga spre dreapta, montajul devenind ușor și rapid.

O primă noutate o reprezintă posibilitatea de a debita panourile la lungimi variabile (între module), venind astfel în întâmpinarea solicitărilor de panouri cu dimensiuni speciale pentru acest tip de produs. Cea de a doua noutate o reprezintă implementarea terminației de 20 mm în partea inferioară a panoului și extinderea terminației superioare la 60 mm, astfel obținând o îmbinare a panourilor mult mai sigură.

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • NEO MAT
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
NEO MAT
suprem

Dacă alegi profilul Wetterbest Plus 30, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnica 4
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.