Tigla metalică Wetterbest Gladiator

Tigla metalică Wetterbest Gladiator – Profil de acoperiș  din tigla metalica care completează gama de sisteme de învelitori metalice

Wetterbest Gladiator este un profil de acoperiș din tiglă metalică care completează gama de sisteme de învelitori metalice oferite de Wetterbest. Acest profil de acoperiș este fabricat din oțel galvanizat, acoperit cu un strat de protecție de aluminiu și zinc, pentru o durabilitate crescută și o rezistență mai mare la coroziune. Wetterbest Gladiator este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale, comerciale sau industriale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, zăpadă sau ploi abundente. Acest profil de acoperiș este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Wetterbest Gladiator oferă un aspect tradițional și elegant, făcând din acesta o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare. Acest profil de acoperiș este ușor de instalat, ceea ce face din Wetterbest Gladiator o soluție convenabilă și eficientă pentru acoperirea clădirilor.

Țigla metalică Wetterbest® Gladiator aduce în prim-plan profilul roman cu simetrie față de axa longitudinală. Conceptul profilului Gladiator îmbină robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest cu eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, aducând în prim-plan profilul de tipul roman.

Țigla metalică Wetterbest Gladiator, se prezintă în 2 variante constructive: Panouri cu simetrie față de axa longitudinală. Acestea oferă posibilitatea montajului indiferent de poziție, unul sub sau deasupra celuilalt, atât pentru modulul din stânga, cât și pentru cel din dreapta. Pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual, comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.

Panouri cu zona de suprapunere clasică, prevăzută cu 2 canale colectoare longitudinale de drenare. Acestea se montează în sistem clasic de la dreapta la stânga și de jos în sus.

Caracteristici:

  • Capacitate rapidă de evacuare a apei
  • Geometrie zveltă și amplă
  • Plus de rezistență la încercările mecanice

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • NEO MAT
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
NEO MAT
suprem

Dacă alegi profilul Wetterbest Gladiator, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnica 3
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.