Tigla metalica Wetterbest Colosseum

Tigla metalica Wetterbest Colosseum – Profil de acoperiș  din tigla metalica care completează gama de sisteme de învelitori metalice

Wetterbest Colosseum este un profil de acoperiș din tiglă metalică care completează gama de sisteme de învelitori metalice oferite de Wetterbest. Acest profil de acoperiș este fabricat din oțel galvanizat, acoperit cu un strat de protecție de aluminiu și zinc, pentru o durabilitate crescută și o rezistență mai mare la coroziune. Wetterbest Colosseum este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale, comerciale sau industriale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, zăpadă sau ploi abundente. Acest profil de acoperiș este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Wetterbest Colosseum oferă un aspect tradițional și elegant, făcând din acesta o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare. Acest profil de acoperiș este ușor de instalat și de întreținut, ceea ce face din Wetterbest Colosseum o soluție convenabilă și eficientă pentru acoperirea clădirilor.

Tigla metalică Wetterbest® Colosseum completează gama de sisteme de învelitori metalice oferite de Depaco®. Geometria panourilor de ţiglă Wetterbest® Colosseum este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă. Comparativ cu panourile clasice de ţiglă metalică, Wetterbest® Colosseum, are bază decupată pe contur, caracteristică care facilitează obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material. Mai mult, profilul Colosseum aduce un plus de rezistenţă la încercările mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de învelitoare va fi supus.

Caracteristici:

  • Capacitate rapidă de evacuare a apei
  • Geometrie zveltă și amplă
  • Plus de rezistență la încercările mecanice
  • Potrivită pentru învelirea acoperișurilor cu suprafețe mari

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • NEO MAT
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
NEO MAT
suprem

Dacă alegi profilul Wetterbest Colosseum, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnica 2
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.