Tigla metalica Wetterbest Click

Tigla metalica – panouri plane Wetterbest Click pentru învelitori de acoperişuri

Panourile plane Wetterbest® Click pentru învelitori de acoperişuri se montează prin clipsare. Confecţionate din oțel zincat şi acoperit cu vopsea poliesterică în varianta lucioasă sau mată, panourile Click se pot instala pe pante de minim 10° atunci când pe acoperiş nu sunt zone de intersecţii (ex.: dolie, coamă înclinată, pereţi etc.) sau pe pante de minim 14°, pe majoritatea formelor de acoperiş. Sugerând trăinicie şi eleganță, panourile Wetterbest® Click amintesc de acoperişurile cu linii clasice, indiferent de tipul de proiect: casa familiei, casa de vacanţă, clădiri publice, clădiri cu utilitate comercială şi industrială, lucrări de renovare etc.

Tabla fălțuită Click se poate monta pe majoritatea formelor de acoperiş, indiferent de tipul de proiect: casă familiei, casă de vacanţă, clădiri publice, lucrări de renovare sau construcţii vechi. Sugerând trăinicie şi eleganță, tabla fălțuită Click se aseamănă cu acoperişurile clasice, indiferent de tipul de proiect.

Dacă alegi profilul Wetterbest Click, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnica 1
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.