Tigla metalica Wetterbest Clasic

Tigla metalica Wetterbest Clasic – Profil de acoperiș  din tigla metalica din oţel galvanizat la cald

Wetterbest Clasic este un profil de acoperiș din tiglă metalică, fabricat din oțel galvanizat la cald, pentru a oferi o protecție crescută împotriva coroziunii și a intemperiilor. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită durabilității și performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Wetterbest Clasic este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, pentru a se potrivi cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș este ușor de instalat și de întreținut, fiind o soluție convenabilă și eficientă pentru acoperirea clădirilor. Wetterbest Clasic oferă un aspect tradițional și elegant, făcând din acesta o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să păstreze un aspect clasic și autentic. Panourile fălțuite manual și aspectul tradițional oferit de Wetterbest Clasic pot adăuga valoare estetică clădirii, în timp ce oferă o protecție durabilă și eficientă împotriva intemperiilor.

Tigla metalica Wetterbest® Clasic este fabricata din oţel galvanizat la cald, protejat cu straturi de vopsea pe ambele feţe și optimizat pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire. Profilul Clasic prezintă o greutate specifică redusă, influenţând direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii.

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • NEO MAT
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
NEO MAT
suprem

Dacă alegi profilul Wetterbest Clasic, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnica
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.