Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Viksen

Metrotile Viksen – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de acoperișurile tradiționale Viking

Metrotile Viksen este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu piatră naturală, inspirat de acoperișurile tradiționale Viking. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul autentic și tradițional al acoperișurilor vikinge. Metrotile Viksen este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Metrotile Viksen este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect autentic și tradițional, inspirat de acoperișurile tradiționale Viking, făcând din Metrotile Viksen o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să adauge un accent estetic tradițional și autentic clădirii. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect autentic și tradițional, inspirat de acoperișurile vikinge.

Profilul de acoperiș Metrotile Viksen este inspirat de arhitectura Viking, imitând aspectul de șindrile folosit de vikingi pentru acoperirea caselor de lemn.

Fiind creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, acoperișul va rezista generații întregi și va proteja casa împotriva flăcărilor și condițiilor meteorologice extreme.

Culori disponibile

ZEBRA

WALNUT

VICTORIAN

Profilul Viksen este creat din plăci profilate și este disponibil în 21 de culori.

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 174742
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.