Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Romana

 Metrotile Romana – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de de acoperișurile mediteraneene tradiționale

Metrotile Romana este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu piatră naturală, inspirat de acoperișurile mediteraneene tradiționale. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul autentic și tradițional al acoperișurilor din piatră naturală. Metrotile Romana este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Metrotile Romana este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect autentic și tradițional, inspirat de acoperișurile mediteraneene, făcând din Metrotile Romana o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să păstreze un aspect tradițional și autentic. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect tradițional și autentic, inspirat de acoperișurile mediteraneene tradiționale.

Profilul de acoperiș Metrotile Romana are un aspect rotunjit care este inspirat de acoperișurile mediteraneene tradiționale. Acesta este creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care asigură durabilitatea și rezistența la flăcări și condiții meteorologice extreme.

Profilul Romana este creat din cinci plăci profilate și este disponibil în 21 de culori.

Culori disponibile

TERRACOTTA

TUSCANY

VICTORIAN

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 180802
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.