Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Roman

Metrotile Roman – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de olanele tradiționale din țiglă ceramică

Metrotile Roman este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu piatră naturală, inspirat de olanele tradiționale din lut ars, utilizate în arhitectura mediteraneană. Acest profil de acoperiș se diferențiază prin formele sale proeminente, oferind casei un aspect unic și atractiv.

Metrotile Roman este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru a oferi o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este ignifug, protejat UV, rezistent la furtuni și cutremure, oferind confort fonic și termic pentru casa ta.

Metrotile Roman este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Alegerea acestui profil de acoperiș poate oferi un aspect autentic și tradițional, inspirat de acoperișurile din olane tradiționale din lut ars, dar și o protecție superioară împotriva focului și condițiilor meteorologice nefavorabile.

Profilul de acoperiș Metrotile Roman este inspirat de olanele tradiționale din lut ars, folosite des în arhitectura mediteraneană

Acesta se diferențiază datorită formelor sale proeminente, oferind casei tale un aspect unic.

coperișul este creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care ajută acoperișul să reziste în fața focului și condițiilor meteorologice nefavorabile.

Culori disponibile

COFFEE

TERRACOTTA

TUSCANY

VICTORIAN

Profilul Roman este creat din cinci plăci profilate și este disponibil în 22 de culori

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 175656
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.