Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile iSlate

Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile iSlate – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de acoperișuri din ardezie naturală

Metrotile iSlate este un profil de acoperiș din tiglă metalică, acoperită cu piatră naturală, inspirat de acoperișurile din ardezie naturală. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul elegant și autentic al ardeziei naturale. Metrotile iSlate este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Metrotile iSlate este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect autentic și elegant, făcând din Metrotile iSlate o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să păstreze un aspect autentic și natural. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs.

Profilul de acoperiș iSlate este inspirat de acoperișuri din ardezie naturală, având un design meticulos care oferă acoperișului un aspect unic. Fiind creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, acoperișul va rezista generații, fiind rezistent în fața flăcărilor, furtunilor și cutremurelor.

Profilul iSlate este creat din plăci profilate și este disponibil în 22 de culori

Culori disponibile

BLACK

BROWN

LIGHT GREY

RED

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 184344
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.