Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile iPanel

Tigla metalica acoperita cu roca vulcanica Metrotile iPanel – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de arhitectura contemporană

Metrotile iPanel este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu roca vulcanică, inspirat de arhitectura contemporană. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul modern și minimalist al roci vulcanice. Metrotile iPanel este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de roca vulcanică, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Metrotile iPanel este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect modern și minimalist, făcând din Metrotile iPanel o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să adauge un accent contemporan clădirii. Tigla metalică acoperită cu roca vulcanică poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect modern și atractiv.

Profilul de acoperiș iPanel este inspirat din arhitectura contemporană, design-ul geometric și canelurile verticale oferind acoperișului un aspect modern. Fiind creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, acoperișul este extrem de durabil, apărând locuința de flăcări și condiții meteorologice extreme.

coperișul este creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care ajută acoperișul să reziste în fața focului și condițiilor meteorologice nefavorabile.

Culori disponibile

CHARCOAL

IRON BARK

MOSS GREEN

STONE BLUE

TERRACOTTA

Profilul iPanel este creat din plăci profilate și este disponibil în 23 de culori

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 183448
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.