Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Gallo

Metrotile Gallo – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra naturala inspirat de design-ul delicat mediteranean

Metrotile Gallo este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu piatră naturală, inspirat de design-ul delicat mediteranean. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul elegant și autentic al pietrei naturale. Metrotile Gallo este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă. Metrotile Gallo este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect delicat și elegant, inspirat de design-ul mediteranean, făcând din Metrotile Gallo o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să adauge un accent estetic delicat și autentic clădirii. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect delicat și atractiv, inspirat de design-ul mediteranean.

Profilul Metrotile Gallo este inspirat de acoperișurile mediteraneene, cu linii delicate și aspect rotunjit. Acesta este creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care îi oferă durabilitatea necesară pentru a rezista în fața flăcărilor sau condițiilor meteorologice extreme.

coperișul este creat din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care ajută acoperișul să reziste în fața focului și condițiilor meteorologice nefavorabile.

Culori disponibile

TUSCANY

TERRACOTTA

SCARLET

VICTORIAN

Profilul Roman este creat din cinci plăci profilate și este disponibil în 22 de culori

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 181612
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.