Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Classic

Metrotile Classic – Profil de acoperiș  din tigla metalica acoperita cu piatra, unul dintre cele mai populare produse din gama Metrotile la nivel mondial

Metrotile Classic este un profil de acoperiș din tiglă metalică acoperită cu piatră, unul dintre cele mai populare produse din gama Metrotile la nivel mondial. Acest profil de acoperiș combină avantajele durabilității și ușurinței în instalare a tiglei metalice cu aspectul autentic și elegant al pietrei naturale. Metrotile Classic este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă.

Metrotile Classic este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect elegant și autentic, făcând din Metrotile Classic o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să adauge un accent estetic deosebit clădirii. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect autentic și elegant. Metrotile Classic este un produs popular în întreaga lume, datorită performanțelor excelente și aspectului deosebit pe care îl aduce în orice proiect de construcție.

Profil de acoperiș îndrăzneț cu unghiuri ascuțite Datorită unghiurilor ascuțite și liniilor evidențiate, profilul de acoperiș Metrotile Classic este unul dintre cele mai populare produse din gama Metrotile la nivel mondial.

Dacă vrei să ai un acoperiș care iese în evidență, profilul Classic este potrivit pentru tine!

Acoperișul este creat din țiglă metalică cu piatră naturală, care apără casa de flăcări și condiții meteorologice extreme.

Culori disponibile

CHARCOAL

COFFEE

PANTHER

SCARLET

Profilul Classic este creat din plăci profilate și este disponibil în 22 de culori.

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

shot 210428 173815
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.