Tigla metalica acoperita cu piatra Metrotile Bond

Metrotile Bond – Profil de acoperiș inspirat de acoperișurile tradiționale de argilă

Metrotile Bond este un profil de acoperiș inspirat de acoperișurile tradiționale de argilă, dar cu avantajele și performanțele tehnologice ale tiglei metalice acoperite cu piatră naturală. Acest profil de acoperiș imită aspectul și textura acoperișurilor tradiționale din argilă, dar elimină dezavantajele acestora, precum greutatea mare și fragilitatea. Metrotile Bond este fabricat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de piatră naturală, pentru o durabilitate crescută și o rezistență la intemperii optimă. Acest profil de acoperiș este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, datorită performanțelor excelente în ceea ce privește etanșeitatea și rezistența la vânt, ploaie sau zăpadă.

Metrotile Bond este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Acest profil de acoperiș oferă un aspect autentic și tradițional, inspirat de acoperișurile tradiționale de argilă, făcând din Metrotile Bond o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să adauge un accent estetic tradițional și autentic clădirii. Tigla metalică acoperită cu piatră naturală poate adăuga o valoare estetică și o durabilitate superioară clădirii dvs., oferind un aspect autentic și tradițional, dar și o protecție ridicată împotriva intemperiilor.

Acoperișul este format din țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, care asigură stabilitatea acestuia pe termen lung, precum și rezistența la flăcări și condiții meteorologice extreme.

Profilul Bond este creat din opt plăci profilate și este disponibil în 23 de culori

Culori disponibile

CHARCOAL

COAL

BLACK

COFFEE

SCARLET

TERRACOTTA

Dacă alegi profilul Metrotile, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

În plus, îți oferim și o garanție de 10 ani a montajului realizat de echipa Metrotile, pentru a ne asigura că acoperișul tău va rezista pe termen lung.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

dimensiuni
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.