Tigla ceramica Nelskamp Nibra R10

Nelskamp Nibra R10 – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra R10 este un profil de acoperiș ceramic de înaltă calitate, utilizat în construcții comerciale, industriale și rezidențiale. Acest profil este fabricat din materiale naturale, oferind o durabilitate ridicată și o estetică deosebită.

Acoperișurile Nibra R10 sunt realizate din argilă presată la temperaturi înalte, ceea ce oferă un produs rezistent la îngheț și la radiații UV. Profilul R10 are o formă clasică, plată, cu margini ridicate, oferind astfel o etanșare eficientă și o protecție superioară împotriva intemperiilor.

Nelskamp Nibra R10 este disponibil într-o varietate de culori și texturi, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru acoperișurile cu aspect clasic sau modern. Acest profil de acoperiș are o durată de viață lungă și necesită foarte puțină întreținere, ceea ce reduce costurile de întreținere pe termen lung.

În general, Nelskamp Nibra R10 este o alegere excelentă pentru cei care caută un acoperiș ceramic de înaltă calitate, durabil și estetic. Acest profil de acoperiș oferă o protecție superioară împotriva intemperiilor și o gamă largă de opțiuni de personalizare, precum și o asistență de specialitate pentru proiectarea și instalarea acestora.

Tigla ceramica reformată R10 Flexibilitate totală! Modelul R10 este o tigla ceramica dedicată renovărilor. Acest model poate fi instalat cu succes pe caroiajul vechi al acoperișului datorită distanței variabile de până la 12 cm.

Flexibilitate totală! Modelul R10 este o tigla ceramica dedicată renovărilor. Acest model poate fi instalat cu succes pe caroiajul vechi al acoperișului datorită distanței variabile de până la 12 cm. Dimensiunile mari si consumul de doar 10 buc/mp o face usor de pus in opera si reduce semnificativ costurile totale.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra R10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 10
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.