Tigla ceramica Nelskamp Nibra MS5

Nelskamp Nibra MS5 – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra MS5 este un profil de acoperiș ceramic, fabricat din materiale naturale de înaltă calitate, utilizat în construcții comerciale, industriale și rezidențiale. Acest profil este fabricat din argilă presată la temperaturi înalte, ceea ce oferă un produs rezistent la îngheț și la radiații UV.

Profilul de acoperiș Nibra MS5 are o formă tradițională, plată, cu margini ridicate, ceea ce oferă o etanșare eficientă și o protecție superioară împotriva intemperiilor. Acest profil de acoperiș are o gamă largă de culori și finisaje disponibile, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru acoperișurile cu aspect tradițional sau modern.

Nelskamp Nibra MS5 are o durată de viață lungă și necesită foarte puțină întreținere, ceea ce reduce costurile de întreținere pe termen lung. Acest profil de acoperiș oferă o protecție superioară împotriva intemperiilor și este ușor de instalat.

În general, Nelskamp Nibra MS5 este o alegere excelentă pentru cei care caută un profil de acoperiș ceramic de înaltă calitate, estetic și durabil. Acest profil de acoperiș oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, precum și o asistență de specialitate pentru proiectarea și instalarea acestora.

Tigla ceramica cu falțuri MS5 Datorită distanței variabile de suprapunere de până la 8 cm, tigla ceramica MS5 oferă o flexibilitate ridicată la realizarea montajului.

Tigla Nelskamp Nibra MS5 este una din cele mai mari tigle existente pe piata. Cu numai 5.9 buc/mp, montajul este extrem de rapid iar costurile foarte reduse.

Recomandam acest model de tigla pentru locuinte unde cu costuri reduse, se doreste o calitate superioara.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra MS5, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 9
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.