Tigla ceramica Nelskamp Nibra H14

Nelskamp Nibra H14 – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra H14 este un profil de acoperiș ceramic, fabricat din materiale naturale de înaltă calitate, utilizat în construcții comerciale, industriale și rezidențiale. Acest profil de acoperiș este realizat din argilă presată la temperaturi înalte, ceea ce îi conferă o rezistență ridicată la îngheț și la radiații UV.

Profilul de acoperiș Nibra H14 are o formă tradițională, cu o suprafață ușor curbată, ceea ce îi conferă un aspect elegant și estetic. Acest profil de acoperiș este disponibil într-o varietate de culori și finisaje, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru acoperișurile cu aspect clasic sau modern.

Nelskamp Nibra H14 are o durată de viață lungă și necesită foarte puțină întreținere, ceea ce reduce costurile de întreținere pe termen lung. Acest profil de acoperiș oferă o protecție superioară împotriva intemperiilor și este ușor de instalat.

În general, Nelskamp Nibra H14 este o alegere excelentă pentru cei care caută un profil de acoperiș ceramic de înaltă calitate, estetic și durabil. Acest profil de acoperiș oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, precum și o asistență de specialitate pentru proiectarea și instalarea acestora.

Tigla ceramica sinusoidală H14 După punerea în operă, acest model de tigla ceramica crează un aspect deosebit de profilat și simetric.

NELSKAMP a introdus sistemul de acoperis NIBRA, tigle ceramice cu format mare, extrem de rezistente si durabile. Sistemul NIBRA pune un nou accent pe arhitectura si reducerea costului de montaj. Noul sistem de caneluri permite montarea in conditii de siguranta a tiglelor chiar si pe acoperisuri cu un unghi de inclinatie mic, avand panta minima de 18 grade. Chiar si in cazul acoperisurilor extrem de plate, impermeabilitatea este asigurata, absorbtia apei fiind sub 3%, ceea ce garanteaza o durata mai lunga de viata a tiglelor. Exista o gama larga de accesorii care asigura un montaj rapid pentru toate tiglele de acoperis. NELSKAMP se adreseaza clientilor care cauta cea mai inalta calitate, design neconventional si culori interesante, calitati pentru care NELSKAMP a dobandit recunoastere internationala.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra H14, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 8
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.